Wij stellen ons even voor!

Sea First Foundation

Beste forumleden,

Allereerst willen we ons even voorstellen!

Wij zijn Sea First Foundation, een non-profit organisatie, en onze missie is om zoveel mogelijk mensen via educatie bewust te maken over het belang van onze oceaan. Dit doen wij onder andere door gratis gastlessen en gratis lespakketten aan te bieden aan scholen en voor alle/andere geïnteresseerden.
Als duiker ben je erg bewust van wat er in die diepblauwe wateren gebeurt, maar heel veel mensen zijn dit niet. En het begint allemaal bij de jongste generatie, vinden wij. Wanneer zij zich bewust zijn van hoe de oceaan ervoor staat en hoe we deze beter kunnen maken, dan zullen we hier positief op vooruitgaan.
Wij ontvingen een heel leuk bericht van de eigenaar van DuikForum, Remco Kieftenbeld, die al eerder contact had met één van onze vrijwilligers over een samenwerking. Hij zei: “Als je duikliefhebber bent, ben je automatisch ook een liefhebber van het onderwaterleven en de oceaan. Persoonlijk denk ik in elk geval dat wij beter voor de aarde en de oceaan moeten gaan zorgen. Daar wil ik aan bijdragen via DuikForum.”
Hier zijn wij het volledig mee eens en hebben samen afgesproken dat er regelmatig oceaangerelateerd nieuws door ons zal worden gepost op dit forum.
Wij hopen dat jullie ook mee willen helpen aan een betere toekomst voor onze oceaan!

Sea you soon!

Sea First Foundation
Educate to protect

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *