Update COVID-19 Protocol

SAMEN MAKEN WE VEILIG EN GEZOND ONDERWATERSPORTEN MOGELIJK.
n
nSportbonden in Nederland werken toe naar een fasering en normalisering van sportactiviteiten. Naast de 1,5 meter maatregel zal de sport elke nieuwe stap baseren op de geldende adviezen van het RIVM in samenhang met de maatregelen van de regering en overheden. De Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) werkt samen met Padi en andere vertegenwoordigers en van en vrijwilligers uit de duikbranche toe naar een gefaseerde opstart voor het veilig beoefenen en beleven van de onderwatersporten in Nederland. Het kernpunt hierin is de veiligheid en gezondheid van iedere deelnemer tijdens het genieten van onze onderwatersporten. Wij kijken vanuit dat oogpunt intensief naar de mogelijkheden die er binnen de maatregelen worden geboden, en werken daarin nauw samen met het NOC*NSF, collega sportbonden en commerciële partijen. Dit protocol is een advies voor alle duikers en onderwatersporters in Nederlandse wateren, ongeacht nationaliteit, opleiding, organisatie of anders.
n
nOp basis van de overheidsmaatregelen of voortschrijdend inzicht ontwikkelt dit protocol zich. De huidige versie is gebaseerd op de maatregelen zoals die gelden vanaf dinsdag 16 maart. Wees alert op herziening van dit document. Check de laatste versie op www.onderwatersport.org/corona en PADI via deze link.
n
nSpreek elkaar ook aan als daar aanleiding voor is: geef elkaar een compliment en bedankje voor de goede sfeer, geduld en goed gedrag. Wijs elkaar erop als het even mis dreigt te gaan. Heb respect voor elkaar. SAMEN MAKEN WE VEILIG EN GEZOND DUIKEN MOGELIJK!
n
nHet complete protocol is als bijlage toegevoegd.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *