Gegevens

Nickname

josephien

Duikorganisatie

PADI

Geboortedatum

1982-01-09

Duikvereniging

Gobius

Opleidingsniveau

Advanced open water

Woonplaats

Heusden – Zolder/ België

Geslacht

Vrouw

Overige informatie

Vrienden van mij zijn instructeur en hebben mij de kriebel om te duiken bezorgd. Ze woonden een jaar in Egypte om daar les te geven. Ik heb dan mijn Open Water cursus gevolgd bij Time To Dive dit was een NAUI instructeur. Mijn eerste cursus duik was op 11/05/10. Mijn eerste echte open water duik was slechts 12°C!! Snel daarna ben ik dan voor 3 weken naar Egypte, Sharm el Sheik gegaan om daar dan bij Werner Lau Diving Center 13 gelogde duiken te maken. ik had de luxe om een prive gids bij te hebben, de vriend van me. 🙂 Hij heeft me dan ook de advanced cursus van Padi gegeven.The Thistlegorm hebben we daar ook bezocht.
Op 6/6/10 heb ik 19 logs in mijn boekje staan.
Dan heb ik 26 en 27/07/10 3 duikjes gemaakt in Poreç, Kroatië. Wat een niveau verschil met organisatie, zicht en temperatuur!! 🙂
We springen dan plots naar 7/5/11 waar ik mijn eerste Oesterdam ervaring heb gehad.
La Gombe heb ik ook eens bezocht op 17/09/11. Dan is er nog in de buurt waarvan ik woon een plaatselijke vijver waar ik al een paar keer ben geweest en 1 duikje in Turkije, Kusadasi.
8/6/12 Het was tijd voor terug wat warmere wateren op te zoeken en dus heb ik toen een Live-aboard gedaan in Egypte op de Longimanus, 23 duikjes gedaan, dit was mijn leukste ervaring tot nu toe. Hier ben ik vertrokken met 50 logs in mijn boekje.
Omdat die live-aboard zo meegevallen is vertrek ik in juni naar de Maladiven!! Kan niet wachten!!

Sponsor E-mail

Ik wil geen e-mail ontvangen van een duikforum sponsor.