Gezocht: DuikForum Duikleider

Vind jij het leuk om duiken te organiseren, andere duikers bij elkaar te brengen en net even andere duiken te maken dan de standaard duik? Dan zijn we op zoek naar jou!
 
Wij hebben ons als doel gesteld om weer vaker een duik, duikdag of duikweekeind te organiseren. Zo leren DuikForum-leden elkaar niet alleen online maar ook offline kennen. En een duikstek is een mooie ontmoetingsplek.
 
Er worden al DuikForum-duiken georganiseerd door leden maar dit team willen wij versterken. Ook willen wij meer duikers bereiken tijdens een evenement, leden een nieuwe duikbeleving geven en hierdoor de verbinding met DuikForum versterken.

Lijkt het jou leuk om duikleider te zijn en bijvoorbeeld bootduiken op de Noordzee, een nachtduik, een stromingsduik of een tripje naar TODI en/of Hemmoor te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Er zal geen verplichting zijn om een minimaal aantal duiken per jaar te organiseren. Hoeveel je organiseert is afhankelijk van jouw eigen agenda en beschikbaarheid. Uit ervaring weten wij dat het door leden erg wordt gewaardeerd als er duiken worden georganiseerd.

Let op: de functie is geheel vrijwillig.
 

Interesse?

Stuur dan een e-mail naar [email protected] t.a.v. Remco Kieftenbeld.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *