Announcement

Collapse
No announcement yet.

liveaboard MY Contessa Mia

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  liveaboard MY Contessa Mia

  Hoi!

  Wij overwegen een liveaboard trip begin/half november in de rode zee. Nu heb ik navraag gedaan bij een reisbureau over een route die bij ons past en zij stellen voor een noord route langs wrakken en riffen. Daar wordt dan ook in opgenomen een route inclusief straits of Tiran. Eea zou moeten plaats vinden op de contessa mia.

  Nu wil ik aannemen dat dat voor ons geschikt zou zijn. (2 duikers 70+ en 100+ gelogd, met als wensen: zowel groot als kleine vis. Afwisseling enz enz, en als boot zijn gouden kranen niet nodig, maar enige luxe is wel lekker)

  Maar het gekke is, als ik zoek op dit forum of online in het algemeen dan kom ik maar weinig reviews tegen over de contessa Mia. Dat is gek want als ik zoek naar liveaboards dan kom ik die boot overal tegen. Ik kan me haast niet voorstellen dat op dit enorme duikforum er geen mensen zijn die iets over deze trip en boor kunnen vertellen.

  Wij hebben geen ervaring met Liveaboard, wel met duiken in egypte, en ik probeer een beetje een beeld te krijgen van hoe het allemaal zou zijn. Zijn er dus meer mensen die ervaring hebben met Contessa Mia en wellicht wat tips en tricks hebben?

  IK hoor het graag!

  Groeten,

  rookie
Working...
X