Cote azur, port Grimaud, iemand aanbevelingen?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Cote azur, port Grimaud, iemand aanbevelingen?

  Ik ga in Juli 2 weken naar Port Grimaud... iemand aanbevelingen voor een duikcentrum daar in de buurt?
  ben met de wagen dus er zijn mogelijkheden

  #2
  Goh Port Grimaud, memory's daar ben ik 25 jaar geleden begonnen met mijn eerste Middellandse zee duiken, wij stonden toen op camping Les Prairies de la mer en hebben volop gedoken in die omgeving, ik ben razend benieuwd hoe het er daar nu uit ziet en hoe het duiken daar is.
  Toen zat er aan de andere kant van de doorgaande weg een duikcentrum dat gerund werd door een Engelesman .... maar ja dat was 25 jaar geleden.
  Groetjes en duik ze,
  JosB

  Comment


   #3
   Ben terug van 3 weken Port Grimaud...en heb er lekker gedoken. Mooie wrakken, Port Cross, en een paar mooie rotsformaties onder water....
   Gekozen om te gaan duiken in Cavalaire sur Mer gewoon omdat dat het makkelijkste bereikbaar was en de parkeerkosten er met 2 voor een voormiddag wel ok waren.
   In Port Grimaud ben je 15 kwijt en moet je nog een kilometer met je materiaal sleuren, Saint Maxime en Saint Tropez sta je een half uur in file met eveneens hoge parkeerkosten.

   Ben bij Mio Palmo Diving gaan duiken, kwam op 37 per duik (fles, lood en omkadering) voor lange bootverplaatsingen was het wat duurder en voor een dubbele duik met lunch aan boord 99 . Dat viel dus allemaal nog redelijk mee...
   Vriendelijke duikschool, leuke bootjes met altijd koffie, thee en koekjes na de duik.
   Alles samen 12 duiken gedaan... Jammer dat het weeral voorbij is.

   Comment

   Working...
   X