recente ervaringen Santa Lucia Cuba?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  recente ervaringen Santa Lucia Cuba?

  Heeft iemand recente duikervaring rond Santa Lucia op Cuba? We plannen een rondreis op Cuba en twijfelen of daar gaan duiken interessant en/of veilig is. We nemen hooguit eigen masker, regulator en computer mee.

  #2
  Ik weet niet of je de zoekfunctie hier op DF al gebruikt hebt, maar het ingeven van Cuba geeft aardig wat draadjes. Idd niet de meest recente, maar mogelijk geeft het wel alvast een beetje beeld. Kan natuurlijk zijn dat je voordat je hier lid werd ookal daar gekeken hebt.
  Keep your head cool, keep it under water!

  Comment


   #3
   Die had ik inderdaad gebruikt en daarom vroeg ik om recente ervaringen. Beetje in de hoop dat er inmiddels wat verbeterd is...

   Comment


    #4
    Wij zijn er afgelopen zomer geweest. Er zit een klein, eenvoudig duikschooltje met 4 divemasters/instructeurs en een bootje. Het materiaal is zoals alles in Cuba: nogal oud. Wij hadden onze eigen maskers en automaten mee, en ik zou je aanraden dat ook te doen. Ik zou de volgende keer ook eigen shorty's meenemen. De riffen zijn mooi en je duikt met een klein groepje. Er liggen wrakjes en er is de nodige variatie. Ook wordt er een duik met bullsharks aangeboden. Dat is een stuk massaler, maar voert je wel langs een mooi wrak en je komt erg dicht bij de haaien. Die worden dan (jammer genoeg) wel door een divemaster gevoerd.....
    is dit een beetje de info die je zoekt?

    Comment


     #5
     Dank je voor je info. We hebben inmiddels toch maar besloten te gaan duiken bij Maria la Gorda. Maar wellicht maken we ook nog een duik bij Santa Lucia, we gaan hier echter niet een paar dagen blijven.

     Comment


      #6
      Ik weet niet of je reis al helemaal vaststaat, maar snorkelen in de varkensbaai is ook een aanrader!

      Comment


       #7
       dank, dan gaat die tip mee op de lijst van dingen-te-doen!:-)

       Comment

       Working...
       X