Instructeursbevoegdheden ineens verdwenen???

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Instructeursbevoegdheden ineens verdwenen???


  #2
  Anja.
  In mijn NOB drop venster mijn uitgegeven brevetten staat op datum waar neer en aan wie jij het brevet biologie basis hebt gegeven.
  Dus die gegevens zijn er wel degelijk. Met de logboek nummers er bij kan de NOB dit zelf ook controleren/
  Succes.

  Comment


   #3
   Beste Nobody,

   Dat klopt helemaal! En daar staat ook dat ik brevetten Biologie hebt afgegeven. Maar nu zegt het NOB dat dit vanaf heden niet meer mag/kan omdat het brevet biologie basis niet in hun systeem staat geregistreerd bij mijn naam. En dat komt omdat het vroeger IN de opleidingen zat en geen specialisatie was. Dus pakken ze wel degelijk een bevoegdheid af, ondanks bewijs dat ik de bevoegdheid wel heb (gehad). Omdat het niet in hun "nieuw" systeem staat.

   En hier zijn ze heel vasthoudend.

   Comment


    #4
    Anja
    Wonderlijk verhaal. Zou betekenen dat de biologie brevetten die jij hebt uitgegeven niet geldig zijn voor jouw cursisten.
    Heb in het verleden iets dergelijks meegemaakt met de fotografie specialty die van analoog omgezet was in digitale fotografie.
    Was ik ook een bevoegdheid kwijt. Oplossing was er lag nog een brevet kaart en een bevriende instructeur die deze voor mij heeft ingevoerd. Bevoegdheid weer terug.
    Simpel

    Comment


     #5
     Nu, ze zijn over de brug gekomen. de biologie basis is mij toch toegekend en ik mag deze gewoon blijven geven. Hun systeem klopte toch niet helemaal.........

     Comment


      #6
      Mooie oplossing succes er mee!

      Comment


       #7
       Jammer dat jehet eerst online openbaar moet maken. Maar gelukkig is het geregeld.

       Ik heb gow en adv nitrox opgegeven. Veel nob verenigingen zijn vies van commercieel en dus willen ze geen essentials of commercieel adv nitrox. Hoewel gow niets , maar dan ook niets met grotduiken te maken heeft kun je er een leerzame algemene vaardigheden specialty van maken. Als instr moet je boven de stof staan, maar zelfs full cave instr oc en cc betekent 4 dagen op cursus moeten ( en er nog 175 euro voor betalen en 2 cursisten meenemen die 135 betalen) voor een specialty wat echt eenvoudiger is dan daadwerkelijk met onervaren grotduikers een grot ingaan. Dus dan niet. Ik kan commercieel een goed alternatief bieden. Hoewel een aantal bij de nob achter mij staan wordt het toch tegengehouden. Een it mag best mijn vaardigheden beoordelen, maar er zijn grenzen.
       Luister naar je gevoel en volg dat.

       Comment

       Working...
       X