Announcement

Collapse
No announcement yet.

Duiken na longontsteking en longdrain

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Duiken na longontsteking en longdrain

  In februari heb ik 3 en halve week in het ziekenhuis gelegen daar heb ik een longontsteking opgelopen daardoor moest ik een longdrain...nu ga ik vrijdag op vakantie naar hurghada duiken dus...ik heb donderdag nog een afspraak bij een duikarts maar weet iemand hoe groot de kans is dat ik word goedgekeurd na een longdrain nog geen 3 maanden geleden anders kan ik het geld voor de duikkeuring beter in me zak houden als iemand van jullie weet dat het soieso een verloren zaak is alvast bedankt voor het antwoord groetjes

  #2
  L.s.,  Je doet er verstandig aan om toch naar de duikarts te gaan. In principe ben je ontslagen na behandeling van dienstdoende arts / ziekenhuis, en een arts/chirurg kan misschien zelf een scuba diver zijn maar dat maakt hem of haar nog geen sportarts met specialisatie in het duiken.

  Doe er verstandig aan, kost een paar centen maar dat is beter dan dat je misschien na de eerste duik alweer in het ziekenhuis in Hurghada ligt.
  Beter dan toch een leuke vakantie zonder duiken dan een in het ziekenhuis. Toch? En je weet gelijk waar je aan toe bent na advies van de duikarts.


  Groet en een fijne vakantie.


  Ronald
  Smile!

  Comment

  Working...
  X