Announcement

Collapse
No announcement yet.

Duiken in Colombia

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Duiken in Colombia

  Dag allen!

  Ik overweeg om eind februari 2019 naar Colombia te reizen, voornamelijk om te duiken.
  Ik maak me echter wat zorgen om de situatie in het land qua veiligheid...
  Zijn er mensen die er recent geweest zijn en er iets meer kunnen over vertellen? Waar zijn de goeie duikspots? Kan je die op een veilige manier bereiken?

  Alvast dank!!

  #2
  Eind jaren '90 had Mares een Syncro Tech jacket waarvan het harnas van kogelvrij materiaal was gemaakt (stond toen in de folder vermeld) . Beetje extra bescherming kan nooit kwaad in Colombia ha ha . Lijkt mij ook leuk om daar te duiken ,maar moet wel veilig zijn i.d.d.

  Comment


   #3
   Volgens mij is er weinig mis met Colombia hoor. Even informeren naar de plekken waar je evt niet moet komen, maar in Egypte is het gevaarlijker.

   Comment


    #4
    Afgelopen zomer zijn wij als onderdeel van een langere reis ook in Colombia geweest. Het is een prachtig land met zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Maar net als in heel Zuid-Amerika geldt wel dat je goed op moet letten en je gezond verstand moet gebruiken.

    wat betreft het duiken: wij hebben uiteindelijk gekozen om niet in het Carribisch gebied te duiken (paar weken daarvoor al op de Galapagos gedoken, dan raak je toch wel verwend), maar naar Isla Gorgona te gaan. Bijzondere plek, ook om er te komen. Leuk om als alternatief te overwegen.

    Comment

    Working...
    X