Mooiste plekjes om te duiken in Griekenland.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #16
  Wij gaan dit najaar naar de zuidkant van Kreta / Plakias en gaan duiken met Dive2gether. Er is weinig info te vinden over het duiken rond de griekse eilanden in het algemeen ben ik achter gekomen. Zelf vindt ik het prettig om wat basisinfo doorgenomen te hebben voordat ik ergens te water ga. Het zijn ook voornamelijk bootduiken en enkele kantduiken aan de zuidkant. Ik heb wel namen van duiklocaties kunnen vinden maar verder niets. Ik heb info gevraagd aan Iriebob hij is al meerdere keren op deze lokatie geweest en gaat dit jaar ook weer dan zal hij de resente info aan mij doorgeven.
  Addicted to Diving!!!

  Comment


   #17
   Heb je al contact gehad met de mensen van de duikschool? Heb zelf jaren terug bij hen gedoken en toen was op hun website wel meer info te vinden. Water is helder, echter er zat niet heel veel leven op de duikstekken. Destijds alleen kantduiken gemaakt, merendeel van de stranden waren kiezelstranden in de buurt van Plakias zelf. Wel een gezellige huiselijke duikschool.
   Keep your head cool, keep it under water!

   Comment


    #18
    Ik ben uiteindelijk naar croatie gegaan en heb het wel naar mijn zin gehad. Malta had ik ook graag gezien maar ik kan niet in de zomermaanden weg en Malta lijkt mij te koud rond oktober

    Comment

    Working...
    X