Announcement

Collapse
No announcement yet.

Duikverslagen Zeeland 2017

Collapse
X
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Afgelopen weekend weer in Zeeland besteed, met de Biologische Werkgroep. Lekker weer, niet al te veel last van die regenbuien. Vrijdag begonnen met een avond/nachtduik bij het Koepeltje. Prachtig rode zonsondergang met regenbogen. Verder hele plezierige duik met veel leven. Ik vond vooral die vele glasgrondels erg leuk:
  http://www.wvlierhuis.nl/Wijnands_du...Koepeltje.html

  Zaterdag laag water gepakt bij Anna Friso. De Oosterschelde was lekker helder, wel nog zweefvuil van de algbloei resten. Enorm veel zilverblanke knotsslakjes, en het gevlekte koffieboontje al hoogtepunt:
  http://www.wvlierhuis.nl/Wijnands_du...nna_Friso.html

  Zondag wilde ik eens wat anders, besloten weer eens een poging te wagen bij de oostelijke nol van Wissenkerke. Dat pakte deze keer goed uit, ik wist de steenstort te vinden en die was barstens vol begroeid met zeeanjelieren. in het goede zicht prachtig om te zien. Verder sepia gezien in een fuik:
  http://www.wvlierhuis.nl/Wijnands_du...e_Oostnol.html

  Sabaai dii
  http://www.wvlierhuis.nl/Wijnands_du.../Over_mij.html

  Comment


  • #17
   Op 7 mei heb ik mijn eerste zoutwaterduik gemaakt bij Het Koepeltje. De duik ging niet zo lekker wegens een constant vollopend masker. De GoPro-kloon was wel op de pols geknoopt, en ik heb er nog wel wat beelden uit kunnen halen om een korte samenvatting te maken. Hierbij het filmpje. Let wel, de beelden zijn niet al te best, ik ben nog beginner dus de camera heeft de laagste prio.
    

   Comment

   Working...
   X