Ervaren duiker op zoek naar vereniging in Rotterdam!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Ervaren duiker op zoek naar vereniging in Rotterdam!

  Hoi iedereen,

  Ik hoop dat iedereen binnenkort weer mag genieten van de duiken in binnen of buitenland!

  Ik ben op zoek naar een leuke vereniging in Rotterdam. Duiken, verdere specialisaties doen, socials, wat bijdragen, etc. Ik heb via Google al kunnen vinden dat er oa Duikvereniging Rotterdam, Qualis, en Moby Divers zijn. Heeft iemand ervaringen hiermee? Ik zal in ieder geval daar even langs gaan!

  Groeten,
  Otter

  #2
  Hallo Ik kom niet zo vaak meer op het forum, daarom zie ik je bericht nu pas. Maar een leuke vereniging is Moby Divers. Het is een gezellige vereniging met als heel groot voordeel de eigen boot. Een oud schip van Rijkswaterstaat waarmee regelmatig gevaren wordt in Zeeland. Voorts gratis lucht bij de zaak van Moby in de Spaanse polder. We waren hier jarenlang lid van, maar omdat we veel in het buitenland zijn, nu niet meer.
  Het is wat hè?

  Comment


   #3
   Een duik maatje van mij zit bij duik vereniging Rijnmond. Ik kan geen oordeel vellen over de vereniging maar ik kan het goed vinden met enkele leden.

   Comment


    #4
    Ik ben lid van Duikvereniging Rijnmond. Is ook leuke vereniging. We zitten in Prins-Alexander. We zijn bezig om nu weer alles een beetje op te starten in deze periode. Je bent welkom om een keertje af te spreken om langs te komen.
    Last edited by Odysseus; 27-05-2020, 11:59.

    Comment

    Working...
    X