Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Flora en Fauna Onderwaterleven Zeeslak? En wat meer?

 • Zeeslak? En wat meer?

  Posted by laura18 on 27 oktober 2019 om 18:31

  Zeeslak? En wat meer?
  Hallo allemaal!

  Tijdens mijn duiken in de galapagos eilanden ben ik wat zeeleven tegen gekomen waarvan ik niet precies kan achterhalen wat het is… Ik hoop dat iemand mij hier misschien bij kan helpen! Om de een of andere reden kon ik niet meer dan 900 kb aan foto materiaal toevoegen, dus ik heb een link toegevoegd waarop de foto te bekijken is.

  Alvast bedankt 🙂

  🙂

  Don-Chedi reageerde 4 jaar, 1 maand geleden 5 Leden · 10 Reacties
 • 10 Reacties
 • Don-Chedi

  Deelnemer
  29 oktober 2019 om 06:58

  ik wil best wel eens kijken, maar niet om al te lullig te doen als je het goed bedoeld: ik ga geen bestanden downloaden op mijn eigen computer via wetransfer van een onbekend persoon die een eerste posting doet op duikforum. Kan je de foto’s verkleinen, of op een andere locatie uploaden en dan doorlinken?

 • laura18

  Deelnemer
  29 oktober 2019 om 13:21

  Hoi, bedankt voor je reactie! Sorry, ik had er helemaal niet bij nagedacht dat downloaden dan misschien niet zo handig is. Ik krijg de foto niet geüpload, krijg steeds deze melding: “The attachment storage directory does not exist or is not writable.”. Ik weet niet of dit een vaker voorkomend probleem is of dat het ligt aan mijn foto’s, want ik kan ze op elke andere website wel gewoon uploaden.

  Maar als het goed is kan de foto worden bekeken via deze link: https://www.flickr.com/photos/185308305@N08/48979369603/in/dateposted-public/.

  PA090015.jpeg

 • aquaduck

  Moderator
  29 oktober 2019 om 17:30

  Er zijn wat issues met duikforum. Daardoor zijn een aantal opties tijdelijk uitgezet, waaronder het uploaden van foto’s. Op een later tijdstip zal dit worden aangepast en weer mogelijk gemaakt worden.

 • Don-Chedi

  Deelnemer
  29 oktober 2019 om 19:15

  Eem fraaie naaktslak, uit de Tambja familie. Wereldwijd heb je daar vele soorten van, maar gezien het strepenpatroon vermoed ik dat het gaat om de Tambja mullerini, endemisch voor de Galapagos eilanden. Een Nederlandse naam heb ik niet voor je.

 • Panther1880

  Deelnemer
  30 oktober 2019 om 07:09

  Mooie kleur hoor!

 • Don-Chedi

  Deelnemer
  2 november 2019 om 18:23

  altijd fijn om terug te horen of mijn kleine speur inspanning geholpen heeft. Het minimale dankwoordje is ook hartverwarmend. Lijkt wel een trent, om mede forumgebruikers te behandelen als een soort google-search.

 • Unknown Member

  Verwijderde deelnemer
  2 november 2019 om 18:53

  Don Chedi;n1861548:
  altijd fijn om terug te horen of mijn kleine speur inspanning geholpen heeft. Het minimale dankwoordje is ook hartverwarmend. Lijkt wel een trent, om mede forumgebruikers te behandelen als een soort google-search.

  Wijnand,
  Je bent grandioos, wat zouden we zonder jou moeten.
  Nou ben jij ook wel een beetje de encyclopedie van het forum toch?

  Maar je hebt helemaal gelijk, altijd fijn als de vraagsteller even terug komt om te kijken of er iemand gereageerd heeft en om dan een bedankje te plaatsen.
  Ik was trouwens ook niet van plan om dingen te gaan downloaden van een vreemde en beetje jammer dat het voor de vraagsteller niet makkelijk was om een foto te plaatsen.

 • Don-Chedi

  Deelnemer
  3 november 2019 om 09:56

  het zijn de kleine dingetjes die het doen Jos. Voor mij is het uitzoeken van een beestje waarschijnlijk een stuk minder moeite dan veel anderen. En ook een interessant puzzelstukje als het betreffende diertje ook voor mij nieuw is. En daarom zit ik ook bij een forum als dit; de een weet een beetje hiervan, en een ander weet weer een beetje meer ergens anders van, en wil die kennis best delen.
  Maar een klein beetje hoffelijkheid terug maakt een eenvoudig vraag-antwoord onderwerp iets meer een dialoog, tussen mensen. En daarom leuker, zo heeft dit forum in de beginjaren de goede reputatie opgebouwd. En daar zijn er gelukkig nog voldoende van over.

  Maar als het zo ver komt dat vergeten wordt dat er mensen achter al die profielen zitten, en het forum als een veredelde wiki of google wordt gezien … nah, ik voel me geen wiki pagina maar nog steeds mens.

 • aquaduck

  Moderator
  3 november 2019 om 10:21

  En misschien is er een goede reden waarom TS hier sinds 29 oktober niet meer is geweest.

 • Don-Chedi

  Deelnemer
  3 november 2019 om 13:38

  Aquaduck;n1861552:
  En misschien is er een goede reden waarom TS hier sinds 29 oktober niet meer is geweest.

  dat kan uiteraard, en dan zal ik mijn verontschuldigingen aanbieden. Het is echter niet de eerste keer dat ik dit merk, ter verdediging.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu