Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Prijsvragen, acties, kortingen en advertorials Prijsvragen Win Een Ticket Around The World!

 • Win Een Ticket Around The World!

  Posted by redactie-duikforum on 13 mei 2008 om 21:27

  Win Een Ticket Around The World!
  Is het niet de droom van elke duiker om de beste duikplekken op de wereld te ontdekken? Met Lazywave ben je al een stuk dichterbij.

  Ga je in 2008 een bijzondere reis maken of ben je net geweest? Teken je ervaringen dan op in het mooiste verhaal – in tekst en beeld – en plaats het op http://www.duikreisverhalen.nl.

  Je maakt daarmee kans op fantastische prijzen, zoals een ticket around the world. Heb je hulp nodig bij het schrijven, dan kun je altijd advies vragen aan de journalisten op de website. De leukste en mooiste verhalen worden ook gepubliceerd in DuikMagazine. Alle ingezonden verhalen worden beoordeeld door een jury die bestaat uit: de duikspecialisten van Lazywave, DuikMagazine en een onafhankelijke journalist.

  De prijs zal worden uitgereikt op de Duikvaker-beurs 2009. Jij als lezer kunt ook je stem uitbrengen op het mooiste verhaal. Bezoek daarom regelmatig de website of abonneer je gratis op de nieuwsbrief met alle duikverhalen.

  Zet jouw verhaal op [COLOR=#0066cc]www.duikreisverhalen.nl [/COLOR]en maak kans op een bezoek aan de beste duikplekken van de wereld.

  redactie-duikforum reageerde 15 jaar, 6 maanden geleden 0 Lid · 0 Reacties
 • 0 Reacties

Sorry, there were no replies found.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu