Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Prijsvragen, acties, kortingen en advertorials Prijsvragen Win een BRIGHT WEIGHT loodpakket!

 • Win een BRIGHT WEIGHT loodpakket!

  Posted by redactie-duikforum on 21 juli 2008 om 08:35

  Win een BRIGHT WEIGHT loodpakket!
  ‘SWIM LIKE A FISH’ is in 4 woorden de filosofie achter het Bright Weights systeem. Door logisch gebruik te maken van de verschillende loodstukken kan een duiker volledig in balans uitgelood worden.
  Door gebruik te maken van een universeel loodstuk van 0,5 kg dat op meerdere plaatsen bevestigd kan worden is het systeem naar eigen wens aan te passen. Dit loodstuk kan uiteraard in de gordel worden geplaatst maar ook in enkelbanden, schouderbanden en holsters met haak.

  Het 0,5 kg loodstukje heeft een scherpe kant en een wat rondere kant. Zorg ervoor dat het logo boven zit en leesbaar is en het loodstuk is juist geplaatst. Door de scherpe kant en het strak aantrekken van de gordel zit het loodstuk als een huis! Wanneer je van configuratie wil veranderen kan je gewoon elk loodstukje gemakkelijk er uit halen of terug plaatsen zonder de volledige gordel uit elkaar te trekken.

  Verkrijgbaar in zwart of geel.

  Fleslood
  Naast het plaatsen van standaard loodstukken kan je ook de fles voorzien van 1,5 kg loodstaven in een speciaal ontworpen cylinderharnas. Door het lood op je middel, fles en bijvoorbeeld enkels te dragen verdeel je het gewicht waardoor je volledig in balans bent. Bovendien verklein je de kans op rugklachten hiermee. Denk ook aan het draag gemak van het cylinderharnas en het stabiel vervoeren van je fles in de auto.

  Softlood
  Uiteraard heeft Bright Weights ook aan softlood oplossingen gedacht. De 1 kg Flex loodzakken zijn langwerpig van vorm en daardoor uitermate geschikt om te gebruiken in de loodpockets van alle loodgeïntegreerde stabilizing jackets. Het lood in de Flex zak is verpakt in een hoogwaardig polyethyleen folie waardoor het milieu goed beschermd is. De buitenzak is gemaakt van grof geweven nylon. De prijs van Flex lood is gelijk aan normaal lood en daarom extra aantrekkelijk.

  Combipack

  De Combipack is een uniek Bright Weights product. Dit slimme platte softloodpack is voorzien van oersterke lussen zodat het ook aan conventionele loodgordels gedragen kan worden. Doordat je de packs niet hoeft te rijgen aan de gordel heb je ook geen lengteverlies! Het is eigenlijk precies hetzelfde principe als een normale broekriem. Daarnaast zijn de packs ook aan wingjackets te bevestigen, overal waar maar een normale band zit.

  De Combipack is multifunctioneel omdat je ze ook als normale loodzakken kunt gebruiken in jackets, zowel in de loodpockets als achter in de vaste pockets van het jacket.

  Verkrijgbaar in 0,5 kg, 1 kg en 2 kg.

  Win een compleet BRIGHT WEIGHTS loodpakket ter waarde van 350 euro!
  Om kans te maken op deze heftige prijs geef je het juiste antwoord op de volgende vraag:
  ‘Bright Weights lood kan op heel veel verschillende manieren aan een duiker bevestigd worden, allemaal bedoeld om de duiker perfect te balanceren. Noem minimaal 6 plaatsen waar je Bright Weights lood aan een duiker kunt bevestigen. ‘
  Stuur het juiste antwoord naar o.v.v. je naam, adres en telefoonnummer.

  redactie-duikforum reageerde 15 jaar, 4 maanden geleden 0 Lid · 0 Reacties
 • 0 Reacties

Sorry, there were no replies found.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu