Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Archief Indoor Dive Discussies project Indoor Dive Welkom bij "Indoor Dive"

 • Welkom bij "Indoor Dive"

  Posted by mike on 9 oktober 2006 om 10:10

  Welkom bij "Indoor Dive"
  Als je toegang hebt tot deze categorie van het forum ben je uitgenodigd om deel te nemen aan een discussie over het project “Indoor Dive”.

  Indoor Dive is de voorlopige projectnaam voor een groot overdekt duikcentrum. Het idee voor een indoor duikcentrum is enkele jaren geleden ontstaan en de afgelopen twee jaar verder uitgewerkt. Twee jaar gelden is er een enquête geweest over het duikcentrum waarnaar het even stil is geweest, maar uiteraard is er achter de schermen doorgewerkt.

  Nu we in een ver gevorderd stadium zijn, en er ook een investeerder is gevonden die zich hiervoor wil inzetten, is het nuttig onze ideeën te bespreken met een selecte groep duikers.

  mike reageerde 17 jaar, 1 maand geleden 1 Lid · 3 Reacties
 • 3 Reacties
 • mike

  Deelnemer
  9 oktober 2006 om 14:08

  Tekeningen

  Dit zijn twee tekeningen die twee jaar gelden gemaakt zijn. Eind deze maand zal er een nieuwe tekening zijn die iets is aangepast.

 • mike

  Deelnemer
  11 oktober 2006 om 09:43

  Volgende week dinsdag krijg ik de nieuwe tekeningen. Deze zullen niet heel veel afwijken van de tekningen hierboven.

 • mike

  Deelnemer
  11 oktober 2006 om 21:56

  Wat misschien wel goed is om te weten dat ik natuurlijk niet de enigste ben die hier mee bezig ben. In overleg met de investeringsmaatschappij is er een algemeen directeur aangesteld. Dit is ook de persoon die op dit moment het plan opnieuw op papier zet. Ik ben zelf ook al enige jaren ondernemer, maar bij een project zoals dit moet er iemand met verstand van zaken bij betrokken zijn.

  Daarnaast is er inmiddels een hele ploeg van externe adviseurs bij betrokken.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu