Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

 • mike

  Deelnemer
  27 november 2006 om 21:52

  Ja, eind van de week zal ik een update schrijven.

 • scubapat

  Deelnemer
  29 november 2006 om 14:48

  Yep, een update zou handig zijn. Heb zonet de meeste draadjes nog es snel doorgenomen maar zie mezelf op dit ogenblik ook niks zinnigs meer eraan toevoegen. Mike, misschien kan je eens toelichten in welke mate jullie al positieve bijdragen uit dit subforum hebben gehaald en welke richting het allemaal uitgaat. Dan hebben we weer iets om op verder te kauwen…;)

 • mike

  Deelnemer
  4 december 2006 om 14:57

  Hierbij dan de langverwachte (korte) update. De afgelopen tijd zijn er nieuwe tekeningen gemaakt. De bouwer heeft vervolgens alle bouwkosten op een rijtje gezet. Ook is er een berekening gemaakt voor het filter systeem dat nodig zou zijn. We hebben een presentatie gegeven aan een delegatie van de gemeente, deze was zeer enthousiast. Het hele project kost nogal wat en we zijn daarom druk in overleg met investeringsmaatschappijen. Ik weet dat dit een hele korte en beknopte update is, maar helaas kan ik op dit moment niet meer vertellen. Er zijn op dit moment twee zaken die eerst geregeld moeten worden, het belangrijkste is de financiering.

 • Anoniem

  Gast
  4 december 2006 om 15:00

  Beter iets dan niets Mike.
  Jullie hebben al overleg met een gemeente. Is dan al voor een bepaalde gemeente gekozen? Want ik hoor geruchten dat Eindhoven ook zoiets zou gaan krijgen.

 • prodiver

  Deelnemer
  4 december 2006 om 16:41

  Nou ze wijzen het in iedergeval niet meteen af. Dat is alleen maar positief.

 • mike

  Deelnemer
  8 december 2006 om 21:15

  Wij zijn bezig in Zoetermeer, in Eindhoven zijn inderdaad ook ontwikelingen.

 • loveleydivinggirl

  Deelnemer
  10 december 2006 om 13:22

  Ben heel benieuwd wat het gaat worden en wanneer we weer wat verdere ontwikkelingen vernemen….

 • mike

  Deelnemer
  17 januari 2007 om 18:11

  Even een kleine update.

  Er is vorige maand een bouwteam samen gesteld onder leiding van een bouwmanagement bedrijf. In dit team zitten onder andere een constructeur, een GEO adviseur en een architect. Om de constructie berekeningen goed uit te kunnen voeren moet er eerst een bodem onderzoek plaats vinden. Voordat we dat gaan doen willen we eerst een intentie verklaring hebben van de gemeente.

  Gisteren weer bij de gemeente geweest. Deze week moeten we nog wat aanvullende stukken aanleveren. Binnen één maand wordt de aanvraag dan behandeld door de raad. Als deze akkoord gaat wordt er een intentie verklaring getekend met de gemeente en kan het bodem onderzoek plaatsvinden.

  Daarnaast is vandaag de vergunning aanvraag bij de provincie in gang gezet. Deze moet uiteindelijk de vergunning verlenen zodat we de duiktank ook mogen gebruiken.

  Bovenstaande is belangrijk om weer een stap verder te komen in het project.

  Dat was het weer even….

 • Don-Chedi

  Deelnemer
  17 januari 2007 om 20:32

  Yep, sonderingen maken; meten waar de draagkrachtige lagen in de bodem zitten en daar de paallengte en -diameter op berekeningen.
  Overigens zijn dit niet de primaire gegevens die bij een bouwvergunning benodigd zijn, wel het globale funderingsplan.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu