Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Techniek Duikmateriaal Service van Mares?

 • Service van Mares?

  Posted by mike on 14 augustus 2004 om 10:27

  Service van Mares?
  Ik heb een Hub Avantgarde van Mares (http://www.mares.nl/product.asp?prod=146) daarvan is een klein onderdeeltje afgebroken. Het vest werkt verder gewoon goed, maar aangezien het vest nog geen jaar oud was toen het afbrak zat er nog garantie op. Dit heb ik uiteraard gewoon gemeld bij de leverancier, deze zegt zijn best te doen, maar tot op heden is het onderdeel nog niet vervangen. Volgens hem ligt dit aan Mares, die is niet zo snel.

  Heeft iemand ervaring met garantie problemen bij Mares? Heeft Mares wereldwijde garantie, het vest is namelijk niet in Nederland aangeschaft.

  hanss reageerde 18 jaar, 7 maanden geleden 2 Leden · 4 Reacties
 • 4 Reacties
 • hanss

  Deelnemer
  14 augustus 2004 om 21:28

  Ik heb diverse spullen van Mares, maar heb nog geen problemen er mee gehad. Wellicht is het niet zo zeer te wijten aan de fabrikant, maar aan de leverancier waarmee je contact hebt? Is natuurlijk wel wat lastig als die niet in nederland zit.

 • hanss

  Deelnemer
  14 augustus 2004 om 21:32

  Is overigens wel opvallend dat er iets is afgebroken, aangezien er door leveranciers doorgaans kwalitatief goede materialen bij duikspullen gebruikt worden. Wat is er eigenlijk stuk ?

 • mike

  Deelnemer
  14 augustus 2004 om 22:25

  Bij een HUB heb je aan de binnen en buitenkant een kunststof plaat, die zitten aan elkaar met een boutje, twee van de in kunststof gegoten moertjes zijn afgebroken. Het zit overigens nog wel vast, omdat de band waarmee je de tank vastzet de plaat vasthoud. Het staat alleen niet zo netjes, en buitenkant de bevestigingpunten zitten er niet voor niks.

 • hanss

  Deelnemer
  16 augustus 2004 om 21:55

  Lijkt mij inderdaad niet juist dat ze zomaar afgebroken zijn. Hoop dat het alsnog goed geregeld wordt.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu