Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Prijsvragen, acties, kortingen en advertorials Prijsvragen Prijsvraag Document Bonaire

 • Prijsvraag Document Bonaire

  Posted by redactie-duikforum on 16 augustus 2010 om 16:19

  Prijsvraag Document Bonaire
  “Nutteloze eilanden”, zo typeerden de Spanjaarden Bonaire rond het jaar 1500. Bonaire is nu zoveel meer: een smeltkroes met Caribische, Europese en Zuid-Amerikaanse invloeden, een geliefd duik- en vakantieoord met veel visvangst, zoutwinning en een prachtige natuur. In het boek ‘Document Bonaire’ wordt dit in beeld gebracht in meer dan 300 foto’s.

  Er verandert binnenkort veel op Bonaire. Volgens fotografe en schrijfster Wilna Groenenboom is het daarom de hoogste tijd om het dagelijkse leven op Bonaire vast te leggen. Wilna schreef voor het weekblad The Bonaire Reporter en was artdirector van deze krant. Honderden foto’s van haar zijn in The Reporter verschenen, waarvan veel op het omslag.
  Document Bonaire toont allerlei aspecten van het leven op het eiland: sport, cultuur, economie, natuur en het leven van geboorte tot dood. Voor iedereen die ooit op Bonaire heeft gedoken is dit een feest van herkenning en mooie herinnering.

  Prijsvraag Document Bonaire:
  Uitgeverij Leveroij BV en Duikforum geven de komende periode vijf exemplaren van Document Bonaire weg. U maakt kans op één van deze boeken door de onderstaande vraag goed te beantwoorden:

  Tijdens welk evenement is de foto op de voorkaft van “Document Bonaire” gemaakt?

  Het antwoord is te vinden op [COLOR=#0000ff]www.documentbonaire.nl[/COLOR]

  [COLOR=#1f497d]Inzendingen op deze pagina: http://www.duikforum.nl/newthread.php?do=newthread&f=114

  Niets gewonen? Voor bezoekers van Duikforum is een speciale aanbieding samengesteld: ga naar [COLOR=#0000ff]www.documentbonaire.nl en bestel Document Bonaire met actiecode niet voor de winkelprijs (EUR 34,95) maar voor maar EUR 27,50 inclusief verzendkosten. [/COLOR]Uw actiecode is: DFDB1622

  1001004006860075.jpg

  redactie-duikforum reageerde 13 jaar, 3 maanden geleden 0 Lid · 0 Reacties
 • 0 Reacties

Sorry, there were no replies found.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu