Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Reizen Duikvakanties en Bestemmingen Atlantische Oceaan Mexico Yucatan – welke duikschool en waar duiken?

 • Mexico Yucatan – welke duikschool en waar duiken?

  Posted by judith1984 on 15 oktober 2017 om 10:34

  Mexico Yucatan – welke duikschool en waar duiken?
  In februari willen ik en mijn vriend een paar dagen duiken in Yucatan, Mexico. We denken er aan om naar Tulum of het eiland Cozumel te gaan. Wie heeft er ervaring met een van deze locaties? Waar is het leuker/beter en welke duikschool zou je aanraden?
  We kunnen overigens beide al duiken en gaan dus geen cursus volgen.

  Alvast bedankt!
  Judith

  Anoniem reageerde 5 jaar, 11 maanden geleden 1 Lid · 3 Reacties
 • 3 Reacties
 • Anoniem

  Gast
  15 oktober 2017 om 10:58

  Hi Judith, Tulum = cenote duiken, Cozumel = rifduiken. Vanuit Tulum kan je wel in zee duiken maar de riffen waar je dan komt zijn niet erg mooi. Op Cozumel kan je niet cenote duiken. Ik kom al twintig jaar in Yucatan en heb na de eerste keer niet meer in zee gedoken, dus ik zit altijd in Tulum. Maar jullie zouden ook een combinatie kunnen doen. In Tulum biedt Robbie http://www.xibalbahotel.com/hotel/stay/?tab=2 aantrekkelijke packages van hotel + duiken. Zeer relaxte en veilige duikschool. Cozumel weet ik weinig van, mij te druk en minder aantrekkelijke grotten.

 • judith1984

  Deelnemer
  15 oktober 2017 om 17:19

  Bedankt voor je r​​​​​eactie Maarten. We willen iig een duik in een cenote maken, de duikschool die je aanraadt was ik al tegengekomen op internet idd. Verder willen we vooral in zee duiken.

 • Anoniem

  Gast
  15 oktober 2017 om 17:58

  Als het net zo gaat als met ons twintig jaar geleden dan wil je na 1 cenote duik niet meer in zee duiken :love:

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu