Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

 • caribbeandiver

  Deelnemer
  12 juli 2005 om 15:36

  Het allerbelangrijkste is uit de buurt van water houden. Ik heb mijn laptop in een beschermende neopreenhoes maar die ligt standaard in de hut. De camera prepareer ik eveneens in de hut of in de hoofdcabine. Daar heb je dus weinig zorgen over nattigheid. De pelicase is echter een perfect beschermmiddel als je je complete set in het ruim van het vliegtuig wil vervoeren maar voor de rest nogal robuust en lastig weg te bergen. Voor de rest werken ziplock zakjes (diverse maten verkrijgbaar, ca 2 euro per 25 stuks) ook prima als bescherming tegen een buitje of wat waterdruppels.

 • hermietkreeftje

  Deelnemer
  12 juli 2005 om 16:02

  Ik neem meestal mijn laptop mee in een gewone tas dat je in de computerwinkel kan kopen maar wel een super platte tas .Camera gaat wel mee in een pelicase ,is gewoon te duur om in een gewone tas te stoppen .En bij sommige maatschappijen rekenen ze dat niet als handbagage en gaat het gewoon mee met de andere bagage mee in het vliegtuig.
  Maar zoals caribeandiver zegt ,normaal steek je de camera ergens binnen in de boot in één en je laptop komt meestal pas te voorschijn na de duik om de foto’s te dowloaden .

 • prodiver

  Deelnemer
  12 juli 2005 om 20:02

  Houd mijn laptop gewoon in de handbagage en zorg dat deze buiten het berijk van het water blijft. Op mijn hotelkamer voer ik dan alle gegevens en foto’s rustig in.

 • fwiep

  Deelnemer
  12 juli 2005 om 21:58

  Kijk eens op http://www.lowepro.com.
  Zeer handig, licht en als je wil waterdicht.

 • blueskies

  Deelnemer
  12 juli 2005 om 22:52

  Het moet echt waterdicht zijn.
  Je kunt je spullen dan wel buiten de spetter zone houden, maar er is nog altijd de zoutnevel, en laat dat nou net hetgeen zijn dat bv aan de kust alles laat wegrotten…

  Ik zal er eens nauwkeuriger naar kijken maar het lijkt erop dat lowepro alleen spatwaterdichte tassen (all weather) heeft en verder even logge maar misschien wat goedkopere pelicase klonen.

 • fwiep

  Deelnemer
  12 juli 2005 om 22:57

  http://www.lowepro.com/Products/Backpacks/waterproof/

  Kijk eens naar deze ‘dryzone’s

  zijn werkelijk waterdicht en schokbestendig. Echt handig.

 • blueskies

  Deelnemer
  12 juli 2005 om 23:15

  374 euri :surprise:

 • fwiep

  Deelnemer
  12 juli 2005 om 23:17

  Oeps. Wist ik niet. Jammer.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu