Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Onderwater Fotografie & Video Video Algemeen Full HD film: Nusa Penida en Nusa Lembongan eilanden (Bali)

 • Full HD film: Nusa Penida en Nusa Lembongan eilanden (Bali)

  Posted by samudravisions on 9 maart 2015 om 23:15

  Full HD film: Nusa Penida en Nusa Lembongan eilanden (Bali)
  Deze 53 minuten durende video heb ik gemaakt van mijn duikervaring bij Nusa Lembongan en Nusa Penida bij Bali. Dit is een absolute topbestemming voor duikers, het duiken is hier fantastisch! De duikstekken rondom Penida en Lembongan zijn niet voor niets een van de populairste duikplekken bij Bali. Het onderwaterleven is erg divers en je vindt er prachtige koraaltuinen. Het zicht is over het algemeen erg goed.

  In deze video komen de volgende duikplekken voorbij: Crystal Bay, Toyapakeh, PED Point, Mangrove Point, Mangrove Forest, Manta Point, Buyuk Point, SD Point en Sental Point.

  Lembongan is makkelijk te bereiken via Sanur, met de fastboat maak je deze oversteek in ongeveer 30 minuten. Van de drukte op Bali merk je op Lembongan weinig, Lembongan is zelfs nog vrij authentiek en ik hoop dat dat zo blijft.
  Naast het duiken is het ook mooi om met een scooter de eilanden te verkennen. Het eilandje Ceningan wat tussen Penida en Lembongan ligt is ook erg mooi. En in het noord-oosten van Lembongan vind je een mangrove forest waar je ook een mooie tocht in een traditionele canoe kan maken. Hier heb ik ook beelden van gemaakt die in de video te zien zijn.

  [COLOR=#222222]Dit was tevens een mooie muzikale reis want ik heb zelf alle muziek voor deze video gecomponeerd en geproduceerd. Veel kijk-en luisterplezier!

  http://youtu.be/HE0_1Rbe4oA

  Diving at Nusa Penida and Nusa Lembongan Islands, Bali - YouTubeDiving at Nusa Penida and Nusa Lembongan Islands, Bali – YouTube
  Scuba diving around Nusa Penida and Nusa Lembongan. These islands are located at the south-east of Bali (Indonesia) and both offer some truly exciting diving…

  komangyong reageerde 5 jaar, 5 maanden geleden 1 Lid · 1 Reactie
 • 1 Reactie
Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu