Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

 • Ervaring met duiksportcamer.com

  Posted by jotten on 2 april 2014 om 18:17

  Ervaring met duiksportcamer.com
  Heeft er iemand ervaring met deze webwinkel? Ik heb daar een leuke camera voor een leuke prijs gezien. Ik ben beginnend fotograaf dus ik wil er nog niet al te veel geld aan uit geven.

  koksie reageerde 9 jaar, 7 maanden geleden 2 Leden · 2 Reacties
 • 2 Reacties
 • leendert-smit

  Deelnemer
  3 april 2014 om 10:24

  Re: Ervaring met duiksportcamer.com

  Het gaat denk ik om http://www.duiksportcamera.com en de vraag is natuurlijk: welke camera heb je op het oog? Overigens heb ik GEEN ervaring met deze shop maar ik zou je aanraden dat als je nog geen ervaring hebt met OW fotografie je misschien eerst eens langs moet gaan bij een winkel waar ze je nog persoonlijk informeren zoals scubacam, onderwaterhuis.nl of Foto Theunissen (wel allemaal in de regio midden/zuid Nederland). Het zou anders wel eens een frustrerende aangelegenheid kunnen gaan worden.

 • koksie

  Deelnemer
  15 april 2014 om 17:55

  Re: Ervaring met duiksportcamer.com

  Het lijkt een Franse webshop te zijn met slecht vertaalde teksten. Ik vind de website niet heel overzichtelijk of degelijk overkomen (zo zijn niet alle categorieën gevuld), maar da’s persoonlijk. Voor mij hebben ze geen interessante producten in ieder geval.
  Ik denk dat je inderdaad beter terecht kunt bij de winkels die Leendert hierboven noemt, daar zit je ook voor garantie etc. wat makkelijker en je weet zeker dat je goed advies krijgt.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu