Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Algemeen Even voorstellen Enqûete afstudeer scriptie

 • Panther1880

  Deelnemer
  18 maart 2021 om 23:43

  Hallo Tessa,
  Pfff, het is een flinke bevalling hoor. Een prettige enquête vindt ik het niet om te lezen en in te vullen. Je wordt behoorlijk gedwongen in je keuze. Ik hoop dat je er wat mee ook kunt.

  Gezien de organisatie waarvoor je dit doet en de richting van opleiding die je volgt kan ik m’n wenkbrauwen niet onderdrukken een verbaasde beweging naar boven te maken.
  Ik ben in de veronderstelling dat toerisme en milieu elkaars vijanden zijn. Je wilt awareness creëren zodat mensen voor herstel willen betalen maar alles meer dan dat zal de afbraak alleen maar vertragen… De toerisme industrie in z’n huidige omvang zou dan ten dode opgeschreven zijn als je voor milieu wilt kiezen.
  Hoe zie jij dit en hoe denk jij deze twee te combineren?
  Met vriendelijke groet,
  Roel

 • kieftenbeld

  Beheerder
  20 maart 2021 om 16:37

  Hoi Tessa,

  Ik heb hem ingevuld. Succes met het afstuderen.

 • mcgoos

  Deelnemer
  21 maart 2021 om 20:37

  ingevuld

 • fountainhead

  Deelnemer
  27 maart 2021 om 19:37

  Ingevuld.
  Ik denk dat je de invloed van dat stukje tekst schromelijk overschat, je doet alsof mensen daarna het licht zien en zich anders gaan gedragen. Dat is niet reëel.

 • Ron Jacobs

  Deelnemer
  31 maart 2021 om 19:44

  Pff, dit soort enqûetes is niet aan mij besteed, ik begin er wel eens vaker aan en halverwege vraag ik me dan af of de wereld er daadwerkelijk beter van gaat worden.

 • aquaduck

  Moderator
  1 april 2021 om 14:22

  Ik mis de feedback van de vraagsteller, evenals een reactie op vragen/postings die door overige DF leden in dit draadje worden gesteld. Kan natuurlijk altijd een goede reden zijn waarom een vraagsteller een tijdje niks van zich laat horen.

 • mcgoos

  Deelnemer
  6 april 2021 om 14:32

  Helemaal waar Aquaduck, en door geen reactie te geven wordt ons de motivatie ontnomen om nog op een enquête te reageren en dat is jammer voor mensen die een echt serieuze enquête opstellen, ook wanneer de respons tegen valt meld dat dan.
  Ik kijk vaak bij zo’n vraag naar de persoonlijke gegevens en als daar niets anders dan alleen een inlognaam wordt opgegeven weet je meestal hoe laat het is.

 • aquaduck

  Moderator
  6 april 2021 om 16:09

  22 maart voor het laatst ingelogd. Iig in eerste posting wel eea aan verduidelijkingen. En anders gaat draadje op slot, verdwijnt hij vanzelf naar achtergrond.

 • mcgoos

  Deelnemer
  6 april 2021 om 19:02

  Anne, dat as niet tegen jou (daar wil ik absoluut geen misverstanden over) maar tegen degene(n) die een onderzoekje moeten doen voor hun scriptie oid en dat dan maar op een forum gooien.

 • aquaduck

  Moderator
  6 april 2021 om 20:53

  mcgoos;n1865023:
  Anne, dat as niet tegen jou (daar wil ik absoluut geen misverstanden over) maar tegen degene(n) die een onderzoekje moeten doen voor hun scriptie oid en dat dan maar op een forum gooien.

  Was me helemaal duidelijk hoor Aart.

  Ik kijk nog wel even of TS nog terugkomt op DF om te reageren. Ik zie ook zelden tot nooit een terugkoppeling van de scriptie, uitslag van de enquête etc. Vaak eenrichtingsverkeer ?

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu