Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Duiken Duiken algemeen Duikvaker

 • Duikvaker

  Posted by bhierke on 17 december 2004 om 18:01

  Duikvaker
  Sprak vandaag een van de standhouders, het Buitenleven. Tot mijn verbazing ging hij wel naar de duikvaker, terwijl hij bij uitstek een van de marktkooplui is.

  Het verhaal blijkt iets anders in elkaar te zitten van wat wij begrepen hadden.
  De verkoop van:
  basisuitrusting: bril,lood,loodgordel, pijp, vinnenen
  Duikuitrusting: Sokken, (hand)schoenen, pak, vest, fles, automaat, computer, lamp, mes, tas/kist > 30 ltr

  Mogen NIET verkocht worden. Het bekende en leuke bakkenspul dus WEL.
  Verder mogen de artikelen WEL getoont worden, maar niet voorzien worden van prijskaartjes en niet in de buurt van de beurs worden verhandeld.

  Je kunt m.i. op je vingers natellen dat je dus een kraan kan kopen voor 125.- en de fles er cadeau bijkrijgt en dat soort stunts.
  Wellicht dus toch leuk om te gaan, alleen al om te kijken wie de mooiste grap weet te bedenken om onder de regels uit te komen.

  Kunnen we wellicht hier een post van maken, wie de mooiste gezien heeft

  divenow reageerde 17 jaar, 7 maanden geleden 2 Leden · 2 Reacties
 • 2 Reacties
 • mike

  Deelnemer
  19 december 2004 om 23:37

  KWALITEITSIMPULS VOOR DUIKVAKER  Door het opstellen van de verkoopregels wil de organisator van Duikvaker, The Exhibition Company bv, de beurs voor de duiksport een sterke kwaliteitsimpuls geven. Uit het brede beursassortiment van verkoopartikelen wordt het aanschaffen van volledige duikuitrustingen verplaatst van de beursvloer naar de detailhandel. De verkoop van zaken als onderwatercamera’s, duikreizen, boeken, dvd’s en cursussen blijven wel gewoon tijdens Duikvaker plaatsvinden. Duikvaker wordt gehouden op 18, 19 en 20 februari 2005 in Utrecht.

  De combinatie van informatie, verkoop en ontmoeting vormt vanaf het begin de succesformule van de populaire beurs. Maar de laatste jaren ging bij de verkoop van duikuitrustingen de balans in een verkeerde richting. Veel bezoekers kochten uitrustingen uitsluitend op prijs en niet langer op kwaliteit en veiligheid. Door de jacht op koopjes ontbrak steeds vaker de tijd voor de noodzakelijke voorlichting over de uiteenlopende merken en soorten duikuitrusting.

  Buiten de hectiek van de drukke beurs heeft de duikspecialist wel de tijd en gelegenheid om de koper de keuze te laten maken die bij hem of haar past. Ook kunnen dan onderwerpen als gebruik, veiligheid en garantie van de duikuitrusting uitgebreid aan bod komen. Door de verkoop van volledige uitrustingen te verplaatsen naar de detailhandel ontstaat tijdens Duikvaker meer ruimte voor oriëntatie en informatie.

  Even dreigde Duikvaker het beeld te krijgen van een duikdump. The Exhibition Company bv wil deze onterechte beeldvorming meteen een halt toeroepen. Duikvaker zal in 2005 als vanouds een waar feest zijn voor de net beginnende en de meer ervaren duikers.

  De nadruk ligt nog meer op de fascinerende onderwaterwereld en hoe de duiker daarvan kan genieten. Zo zijn er straks in Utrecht een Reisplein, een Museumplein, een Tech-plein en een Kinder Duikparadijs. Voor The Exhibition Company blijven daarbij kwaliteit en veiligheid voor de duiker en de duikbranche voorop staan.

  BRON: http://www.duikvaker.nl

 • divenow

  Deelnemer
  28 december 2004 om 11:47

  En gelukkig mogen we wel boeken en DVD’s verkopen….

  Maak me niet gek…… maak me looosssss

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu