Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Duiknieuws & Duikboeken Duik Nieuws Duik Nieuws (Engels) Duiker na 17 jaar gevonden

 • Duiker na 17 jaar gevonden

  Posted by johan-to on 10 augustus 2011 om 15:40

  Duiker na 17 jaar gevonden
  [B]In het Amerikaanse meer Lake Tahoe is het lichaam gevonden van een duiker die in 1994 vermist raakte. Door de temperatuur van het water, 2 tot 3 graden Celsius, is het in een wetsuit gehulde stoffelijk overschot vrijwel intact gebleven.

  [/B]Het lichaam van de man werd eind juli omhoog gehaald, nadat duikers het kort daarvoor bij toeval hadden ontdekt. De man, destijds 44 jaar oud, verdronk waarschijnlijk door problemen met zijn uitrusting of doordat hij onwel werd. Een autopsie moet uitkomst geven over de doodsoorzaak.

  Lake Tahoe ligt op de grens van de staten Californië en Nevada en is met een diepte tot 501 meter het op een na diepste meer in de VS. Crater Lake, in de staat Oregon, is met 589 meter nog dieper.

  eaglez_mr2 reageerde 12 jaar, 3 maanden geleden 2 Leden · 2 Reacties
 • 2 Reacties
 • rene59

  Deelnemer
  10 augustus 2011 om 17:06

  duiker gevonden na 17 jaar

  LOS ANGELES – Het lichaam van een duiker die in 1994 vermist raakte in het Amerikaanse meer Lake Tahoe is gevonden. Foto: ANP
  Het stoffelijk overschot was zeer goed geconserveerd in de wetsuit in het water van 2 tot 3 graden Celsius, aldus de autoriteiten. Dat meldden Amerikaanse media dinsdag.
  Het lichaam van de 44-jarige man werd eind juli omhoog gehaald, nadat duikers het kort daarvoor bij toeval hadden ontdekt. De man verdween na een probleem van medische aard of door problemen met zijn uitrusting. Een autopsie moet uitkomst geven wat de doodsoorzaak is.

  Lake Tahoe ligt op de grens van de staten Californië en Nevada en is met diepten tot 501 meter het op een na diepste meer in de VS

  Bron anp

 • eaglez_mr2

  Deelnemer
  10 augustus 2011 om 17:08
Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu