Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Prijsvragen, acties, kortingen en advertorials Advertorials Duikcentrum Wobbegong neemt Duikcentrum ScubaXperience te Nijmegen over

 • Duikcentrum Wobbegong neemt Duikcentrum ScubaXperience te Nijmegen over

  Posted by kieftenbeld on 13 december 2021 om 21:15

  Duikcentrum Wobbegong neemt Duikcentrum ScubaXperience te Nijmegen over
  Met deze kennisgeving brengen wij u op de hoogte van de voorgenomen overname, per 1 januari 2022, van Duikcentrum ScubaXperience te Nijmegen door Duikcentrum Wobbegong te Amersfoort. Deze wijziging zal vooralsnog geen naamswijziging met zich meebrengen.

  Zowel Maarten van den Hazel als Melvin Drees zijn dolgelukkig met deze overname. Maarten geeft aan een nieuw avontuur aan te willen gaan en daar past het leiden van een Duikcentrum niet bij. Echter wat je hebt opgebouwd met hart en ziel laat je niet makkelijk los. Vooral als het gaat om de crew, welke werkzaam is in Nijmegen. Je wil graag een partij hebben waar je alles met een vertrouwd gevoel achter kan laten. Dit heb ik gevonden bij Duikcentrum Wobbegong en Melvin. Melvin benadrukt dit, hoewel onze duikscholen iets anders in elkaar zitten merkte ik direct dezelfde ‘drive’ welke wij ook bij de crew van Wobbegong hebben, het gevoel dat we het samen doen. Daarnaast nemen we niet helemaal afscheid van Maarten. Hij blijft verbonden aan beide duikscholen als PADI Course Director.

  De reden van de overname legt Melvin uit als een logische stap. Duikcentrum Wobbegong heeft een geschiedenis van ruim 20 jaar. Hier heeft het geven duiklessen altijd op nummer 1 gestaan. 4 jaar geleden heb ik Duikcentrum Wobbegong overgenomen en ben ik er een winkel bij begonnen. Deze is inmiddels uitgegroeid tot de grootste duikshop van midden Nederland en zijn we online sterk vertegenwoordigd. Maar we zien kansen in het oosten van Nederland en de overname van ScubaXperience is een eerste stap in die richting.

  Achtergrond:
  Duikcentrum Wobbegong: ruim 20 jaar actief in Amersfoort en omgeving. In 2018 zijn zij een winkel gestart op de Nijkerkerstraat 6 te Amerfoort. Zij zijn officieel dealer van de meeste grote duikmerken als Scubapro, Mares, Suunto, Camaro etc.. Ook zijn zij servicecenter voor het onderhoud van de meeste duikmerken. De duiklessen vinden plaats in het Zwembad Amerena en buitenduiken op Vinkenveen en Zeumeren.

  Duikcentrum ScubaXperience: ruim 10 jaar geleden gestart in Nijmegen. Als eerste PADI 5 star Instructor Development Center in de regio Nijmegen is ScubaXperience de plek om al je duikcursussen te volgen. Naast hun Duikschool hebben zij een kleine shop in het zwembad Dukenburg te Nijmegen alwaar zij ook hun duiklessen geven. Hun buitenduiken vinden grotendeels plaats bij de Groene Heuvels.

  Voor verdere vragen kunt contact opnemen met Henne de Jong 0623218096 of via [email protected]

  kieftenbeld reageerde 1 jaar, 11 maanden geleden 0 Lid · 0 Reacties
 • 0 Reacties

Sorry, there were no replies found.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu