Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Kopen & Verkopen Te Koop Aangeboden Duikcentrum op Phuket te koop

 • Duikcentrum op Phuket te koop

  Posted by phuket_dash_scuba on 11 maart 2021 om 19:09

  Duikcentrum op Phuket te koop

  Nu de wereld langzaam weer open begint te gaan, is het tijd om weer aan de toekomst te gaan denken.

  En als je van plan bent een nieuw leven te beginnen in Thailand, dan hebben we een uitgelezen kans voor je. Te koop een SSI Duikcentrum, actief sinds 2003 met complete inventaris en contracten, klaar om de volgende dag te beginnen.
  Gelegen in Kata Beach 5 minuten bij een mooi huisrif en trainingszwembad vandaan, 10 minuten naar de pier en alle groothandels van duikbenodigdheden. Een uitgelezen kans voor een redelijke prijs met groot potentieel. Het duikcentrum ligt in het hart van Kata Beach met in de directe omgeving veel hotels. Vanuit deze lokatie bieden we hier dagtrips, SSI en PADI cursussen en liveaboard trips. We zijn in het bezit van alle vereiste papieren, hebben een uitstekende reputatie en een voornamelijk westerse clientele, ongeveer 50% daarvan Nederlandstalig. Uitbreiden van de online social media aanwezigheid biedt uitstekende mogelijkheden. We zijn de belangrijkste aanbieder in de regio van de 3 grootste online reis- en duikagenturen.

  Website, volledige uitrusting, een erg redelijke lease en veel meer is inbegrepen in de prijs van 30.000 Euro. Een uistekende kans om geintroduceerd en begeleid te worden in het opzetten van een winstgevenede business op Phuket voor een aantrekkelijke prijs.

  Er is een ruime shop direct gelegen aan de straat met 2 klaslokalen en verkoopruimte. Daarnaast is er ruimte voor opslag van duikuitrusting en een aparte ruimte voor het wassen en drogen van uitrusting, en een keuken. Dit kan gemakkelijk in een gecombineerde duikcentrum/leefruimte worden veranderd.

  Deze business is te koop voor een erg redelijke prijs gezien de lokatie, de reputatie en de tijd dat de zaak al actief is, plus de contacten, partners en contracten die gedurende de jaren op het eiland zijn opgebouwd.

  Om een prominente positie in de Engelstalige markt op te bouwen moeten investeringen worden gedaan in de online aanwezigheid en social media, investeringen waarvoor we de kennis en door Covid ook de financiele middelen om dit uit te besteden missen. Dit is een uitmuntende gelegenheid voor de computervaardigen, SEO, social media en andere online marketing specialisten. Groei kan gerealiseerd worden in uitrustingverkoop en bredere activieiten op het gebied van niet-duiken tours en activiteiten en liveaboard trips.

  De huidige eigenaar en medewerkers zijn bereid om aan te blijven zo lang als nodig is om te assisteren bij de overdracht en te zorgen voor een soepele overgang naar de Phuket diving business.

  Contact via [email protected]

  willemtel reageerde 2 jaar, 8 maanden geleden 1 Lid · 1 Reactie
 • 1 Reactie
 • willemtel

  Deelnemer
  16 maart 2021 om 16:12

  Gaan jullie wat nieuws doen na al die jaren ?

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu