Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Prijsvragen, acties, kortingen en advertorials Acties en kortingen Duik Hurghada in 2008 met 25% korting bij Divers’ Lodge

 • Duik Hurghada in 2008 met 25% korting bij Divers’ Lodge

  Posted by mike on 29 mei 2008 om 16:42

  Duik Hurghada in 2008 met 25% korting bij Divers’ Lodge
  [COLOR=black]Duik Hurghada in 2008 met 25% korting bij Divers’ Lodge[/COLOR]
  [COLOR=black]Voor plezierig en veilig recreatief en technisch duiken (nitrox, trimix, rebreather) met professionele service en kwaliteit.[/COLOR]
  [COLOR=black]Je kunt ons boeken via Sea See Travel.[/COLOR]

  Divers’ Lodge is legendarisch in de Rode Zee en bestaat al sinds 1993. Ons duikcentrum in Hurghada heeft vele prijzen gewonnen voor kwaliteit. Ook assisteerden wij bij het realiseren van menig diepteduikrecord. We bieden een volledig programma voor recreatief en technisch duiken, inclusief cursussen, dagelijkse duikexcursies, speciale duikexcursies, snorkelen en liveaboards. We bevinden ons in het 5 sterren Intercontinental Resort & Casino. Divers’ Lodge Hurghada is een PADI 5 Star IDC Gold Palm Resort, BSAC Premier & Technical Centre en het eerste en beste 5 STAR SDI/TDI Professional Development Centre in het Midden Oosten.

  Divers’ Lodge verwelkomt gebrevetteerde duikers in Hurghada voor een volledig programma van dagelijkse duikexcursies naar de beste riffen van Hurghada. Of je nu een recreatieduiker of een technisch duiker bent, of je nu speciale excursies wilt maken of slecht een paar plezierduiken, wij kunnen je helpen je duikvakantie in de Rode Zee tot een succes te maken.

  Divers’ Lodge biedt bootduiken naar de riffen van Hurghada. Niet-duikers en snorkelaars zijn uiteraard ook welkom aan boord van onze duikboten. We bieden een keur aan speciale excursies naar bijzondere riffen of wrakken. We kunnen ook minisafari’s en liveaboards organiseren voor duikers die een speciale dimensie aan hun duikvakantie willen geven. Of je nu één dag of een hele week met ons duikt, Divers’ Lodge biedt persoonlijke service en is erin gespecialiseerd op maat gemaakte routes te organiseren. Neem contact met ons op en vertel ons wat je precies wilt. Wij helpen je graag je duikvakantie te plannen.

  mike reageerde 15 jaar, 6 maanden geleden 0 Lid · 0 Reacties
 • 0 Reacties

Sorry, there were no replies found.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu