Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Duiken Ongevallen Camera kwijt van onwel geworden duiker

 • Camera kwijt van onwel geworden duiker

  Posted by knip on 24 oktober 2016 om 21:39

  Camera kwijt van onwel geworden duiker
  Hey allemaal,

  Gisteren (23 oktober 2016) is tijdens een cursus advanced open water op zandeiland 4 in vinkeveen een duiker onwel geworden bij het opstijgen aan het einde van de duik. Het ongeluk was rond half 1 ‘s middags. Hij is door zijn buddy gelijk naar de oppervlakte gehaald, waar hij buiten bewustzijn bleek. Vervolgens is hij door de instructeur en aanwezige duikers geholpen totdat de ambulance ter plaatse was. De duiker zelf ligt nu in het ziekenhuis en lijkt er boven op te komen. Hij mag echter nooit meer duiken van de dokter.

  Doordat hij bewusteloos raakte, is zijn camera uit zijn greep geraakt en naar de bodem gezonken. Dit is waarschijnlijk gebeurd boven het 6m-diepte platform, of anders op de route tussen dit platform en de kant. Het gaat om een TomTom bandit camera, een kleine witte action-cam met rode letters ‘tomtom’ erop. Verschillende zoekslagen op de bodem rond dat gebied achteraf hebben niks opgeleverd helaas.

  Als iemand iets gevonden heeft, of weet waar de camera mogelijk is, dan zou het heel fijn als hij of zij dit wil doorgeven. Zeker voor de duiker zelf zijn dit waarschijnlijk de laatste beelden die hij duikend heeft kunnen maken.

  Alvast bedankt allemaal,
  Groet, Willem

  knip reageerde 5 jaar, 11 maanden geleden 3 Leden · 3 Reacties
 • 3 Reacties
Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu