Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Duiken Duiken algemeen Bericht van scubadiver Gino verwijderd??

 • Bericht van scubadiver Gino verwijderd??

  Posted by JosB on 19 oktober 2020 om 22:19

  Bericht van scubadiver Gino verwijderd??
  Wat is er aan de hand?
  Nadat ik een kritisch bericht had geplaatst bij de verhalen van Gino d over zijn belevenissen als scuba diver zie ik in mijn mail dat er een bericht is geplaatst door Aquaduck maar als ik ga zoeken is het hele verhaal van Gino verdwenen?? What’s happening here?

  Bericht per mail hieronder:
  [COLOR=#c0392b]Aquaduck heeft een nieuwe post in het kader van gemaakt Vraag duiken & opleiding

  De discussie is te vinden op:[/COLOR]
  https://www.duikforum.nl/node/1863114

  [COLOR=#c0392b]Hier is de boodschap die is gepost:
  ***************
  Ik kan je gerust stellen. Gino is door Remco (eigenaar) erbij gehaald op DF voor oa de diverse vertalingen. Verder geen admin rechten, behalve die dan.
  ***************

  Al het beste
  DuikForum.nl[/COLOR]

  Aanvulling,
  Dit is wat je vindt achter de link in de mail:
  Ongeldige pagina URL. Als dit een fout is en de pagina moet bestaan neem dan contact op met de systeembeheerder en hen vertellen hoe u dit bericht heeft.

  aquaduck reageerde 1 jaar, 10 maanden geleden 7 Leden · 20 Reacties
 • 20 Reacties
 • Verwijderde deelnemer

  Verwijderde deelnemer
  19 oktober 2020 om 22:42

  Geen idee, het was best een prima conversatie volgens mij.
  Er moet niet te veel cencuur en/of moderatie komen dan is DF snel weer zo dood als een pier.
  Het begon net weer een beetje te leven hier.
  ​​​​
  ​​​​

 • aquaduck

  Moderator
  20 oktober 2020 om 08:15

  Is mij idd ook opgevallen. Ik zal intern eens navragen waar eea gebleven is en waarom, juist omdat het draadje interessant was in mijn ogen.. Jos stelde in mijn ogen een terechte vraag waarop ik idd bovenstaand antwoord had gegeven.

 • Germie

  Deelnemer
  20 oktober 2020 om 08:20

  Het bericht is inderdaad weg, als het over hetzelfde bericht ging. Maar Gino-b had een topic gestart, in mijn ogen niets bijzonders, maar het is nu ook weg. Beetje raar. Het ging over klagen over andere duikers terwijl hij zichzelf ook niet aan regels hield die eigenlijk ernstiger zijn dan een keer een handsignaal negeren.
  Het begon over het niet aangeven van 100 en 50 bar, de ts is zelf een scuba diver, duikt dus altijd met gids, tot max 12m. En sommige buddies geven geen flesdruk aan. Dat dat wel gevraagd werd.
  Er werd o.a. door mij gereageerd dat het niet aangeven soms niets met negeren te maken heeft, maar dat het wel is voorgekomen dat ik nog boven de 100 bar zat en anderen al op 50. Dan hoef je niets aan te geven. Daarnaast is het zo dat als je een betalende klant hebt dat iedereen recht heeft op een normale duik. Als iemand op 50 bar zit en ik heb nog meer dan 100 bar, dan is er geen haar op mijn hoofd die denkt aan de duik afbreken. De gids brengt maar mooi die duikers naar de kant of de boot en de rest gaat door. Als je niveauverschillen in een groep hebt kan dat heel vervelend zijn voor zowel de onervaren duikers als de ervaren duikers.
  Toen meldde de TS iets over lanzarote dat iedereen daar naar het museum ging, ook al mochten ze niet dieper dan 12m, maar op Malta werd er strikt aan de 12m gehouden en ging zelfs een wrak op 14m niet door. Daarop is ook weer gereageerd met dat in Spanje elke open water duiker, net als overal eigenlijk gewoon naar 40m mag, maar getraind is tot 18 of 20m. Dat een scuba diver beter kan upgraden naar open water en eventueel advanced open water, want dan kun je in Malta bijvoorbeeld wel zelfstandig flessen huren. Dus als je dieper wilt, maar een duikschool doet het niet, dan is het een ander brevet halen en als een duikschool wel dieper gaat, dan kan daar een reden voor zijn dat het daar wel gewoon kan of mag. Wil je dat niet, dan gewoon melden.
  Vervolgens begon de ts over dat hij wegens medicatie waarmee hij eigenlijk helemaal niet zou moeten duiken (wat het is, is onbekend voor de lezers) niet dieper mag dan 12m, maar dat dus wel gedaan heeft.
  Toen heb ik ook gereageerd met van het topic krijgt nu een hele andere wending, het gaat eerst over buddies die handsignalen negeren, naar dat je zelf het ook niet zo nauw neemt en dat ik me afvraag waar die dieptelimiet op gebaseerd is, dat dat misschien nagevraagd kan worden. Ee ander reageerde ook dat er misschien wel andere medicatie is waardoor je wel gewoon kunt duiken, dat je dus even dat na moet vragen. Daarop kwam een antwoord dat hij eigenlijk niet zou moeten duiken, maar dat een arts dan 12m wel ok vond omdat hij geen last had van bijwerkingen.
  Daar reageerde ook weer iemand op dat je dan nog altijd zelf je diepte moet kunnen houden en als je dan toch meegaat dat je niet de gids de schuld moet geven. Of je moet zelf duidelijker zijn voor de duik, en als men onder water toch verder gaat, dan kun je dat rustig aangeven dat je niet wilt. En daarna was het topic weg.

  Er stond dus helemaal niets raars in het topic, maar het kreeg wel een compleet andere wending.

 • aquaduck

  Moderator
  20 oktober 2020 om 08:25

  Allen, ik heb nmiddels intern wat vragen gesteld. Even geduld aub.

 • Germie

  Deelnemer
  20 oktober 2020 om 08:32

  Waar ik het over heb is deze: https://www.duikforum.nl/forum/duike…iken-opleiding

  Ik hoop dat de berichten teruggezet kunnen worden, want het waren normale discussies en als het zo moet, dan verdwijn ik hier ook weer.

  Als ik het zo lees zijn er dus al minstens 2 draadjes verdwenen.

 • aquaduck

  Moderator
  20 oktober 2020 om 08:34

  Germie;n1863130:
  Waar ik het over heb is deze: https://www.duikforum.nl/forum/duiken/duiken-algemeen/1863046-vraag-duiken-opleiding

  aware, is dezelfde als waar JosB het over heeft in eerste posting.

 • Germie

  Deelnemer
  20 oktober 2020 om 08:36

  Aquaduck;n1863131:

  aware, is dezelfde als waar JosB het over heeft in eerste posting.

  ok. Daar stond inderdaad niets raars in. Ik heb het gelezen tot een reactie van MarcVE ofzo.

 • marcelv1

  Deelnemer
  20 oktober 2020 om 08:41

  Als mijn reactie de laatste was dan kan deze meneer niet tegen kritiek.
  maar als ik lees dat iemand zonder enige opleiding in duiken moderator is van dit forum vraag ik mij af of er geen betere mensen te vinden zijn met de nodige opleidingen die wel verstand van zaken hebben.

 • Germie

  Deelnemer
  20 oktober 2020 om 08:49

  Ik kan tot en met 9.19 uur gistermorgen de tekst terughalen, die had ik toevallig nog open in een browser. Ik weet dat er ‘s avonds nog gereageerd is. Misschien dat ik op mijn andere pc daar nog meer open heb staan, maar daar kan ik eventueel later naar kijken.

  Maar dit was de thread:
  [LIST]
  [*]Vraag duiken & opleiding

  17-10-20, 22:32
  Oké ik geef toe ben maar een vakantie duiker. Maar met de duiken die ik al gemaakt heb is me iets opgevallen .

  Met mijn scuba diver ben ik meestal het groentje van de groep .
  Maar mij is me opgevallen dat de duikers met meer ervaring vaak gewoon zich niet aan de gemaakte afspraken houden , zoals het signaleren van de 100bar en zelfs de 50 bar .
  Daar dit voor de divemaster toch belangrijke informatie is , welke invloed kan hebben op de duiktijd .

  Op die zaken ben ikzelf vrij strikt , want ge wilt echt met een lege tank zitten onder water .
  Dat is niet zo handig , want heb zelf gemerkt eens je onder de 50bar komt dat metertje precies rapper richting de 0 geraakt. Dat is niet handig , en ja heb er ook kennis mee mogen maken , omdat de stroming op 5m ons naar de kust bracht en het oppervlaktewater ons van de kust wegduwde bleven ze zo lang mogelijk op de 5m.

  Maar dat ze het onder de 10m niet signaleren kan wel eens een probleem zijn / worden .

  Van de duiken die ik gedaan heb was er elke keer wel een clown bij .

  Gelukkig nooit de clown gehad als buddy .
  Wel 1 maal een divemaster die ons indeelde in groepjes van 2 om elkaar in oog te houden , en hij hielt de groep in het oog , resultaat zijn groepjes waren volgens brevet de groentjes in 1 groepje …..

  Tags: Geen [HR][/HR]
  [LIST]
  [*]Citaat
  [*]Vlag
  [*]Leuk vinden0
  [/LIST]
  [URL=https://www.duikforum.nl/member/118-don-chedi]
  Don Chedi
  Super actieve deelnemer
  [LIST]
  [*]Geregistreerd: 24-11-2004
  [*]Berichten: 17685
  [/LIST]

  #2
  Gisteren, 07:15
  Ik kan alleen maar voor mijzelf reageren, maar even een handsignaaltje geven is helemaal moeite niet dus ik doe dat wel. Het komt wel regelmatig voor dat als ik langere tijd met dezelfde gids duik, de klad er een beetje in komt. Maar ik ben daarbij eveneens niet bang om zelf het initiatief te nemen en alvast ondieper te zwemmen als ik dat nodig vind. (omdat ik thuis met grotere flesinhoud duik, 15 liter en tijde zelfs dubbel 12, kijk ik automatisch wat vaker op mijn metertjes als ik op vakantie bijna altijd met een kleinere fles, 12 liter, duik). [HR][/HR]
  [LIST]
  [*]Citaat
  [*]Vlag
  [*]Leuk vinden0
  [/LIST]
  [URL=https://www.duikforum.nl/member/23368-gino-d]
  Gino d
  Beginnende deelnemer
  Site Admin
  [LIST]
  [*]Geregistreerd: 04-10-2020
  [*]Berichten: 28
  [/LIST]

  #3
  Gisteren, 07:29
  Inderdaad duik je vaker met elkaar ken je ook elkaar iets beter, maar die (a)ow hadden nooit met de divemaster en instructeur gedoken. [HR][/HR]
  [LIST]
  [*]Citaat
  [*]Vlag
  [*]Leuk vinden0
  [/LIST]
  [URL=https://www.duikforum.nl/member/20654-ajh]
  ajh
  Actieve deelnemer
  [LIST]
  [*]Geregistreerd: 02-11-2013
  [*]Berichten: 540
  [/LIST]

  #4
  Gisteren, 12:04
  Doe dat zelf nooit tenzij gevraagd. Ik weet mijn verbruik en het plan. Kom over het algemeen met een halve cilinder terug, dus maak me er niet zo druk over, Mijn buddies weten dat ook. Bij een onervaren buddy ben ik wel heel alert op verbruik en zal dat ook regelmatig navragen. [HR][/HR]
  [LIST]
  [*]Citaat
  [*]Vlag
  [*]Leuk vinden0
  [/LIST]
  [URL=https://www.duikforum.nl/member/23368-gino-d]
  Gino d
  Beginnende deelnemer
  Site Admin
  [LIST]
  [*]Geregistreerd: 04-10-2020
  [*]Berichten: 28
  [/LIST]

  #5
  Gisteren, 13:39
  Oorspronkelijk geplaatst door ajh Bekijk bericht
  Doe dat zelf nooit tenzij gevraagd. Ik weet mijn verbruik en het plan. Kom over het algemeen met een halve cilinder terug, dus maak me er niet zo druk over, Mijn buddies weten dat ook. Bij een onervaren buddy ben ik wel heel alert op verbruik en zal dat ook regelmatig navragen.
  Het aangeven van 100bar was gevraagd net zoals de 50bar. [HR][/HR]
  [LIST]
  [*]Citaat
  [*]Vlag
  [*]Leuk vinden0
  [/LIST]
  [URL=https://www.duikforum.nl/member/20654-ajh]
  ajh
  Actieve deelnemer
  [LIST]
  [*]Geregistreerd: 02-11-2013
  [*]Berichten: 540
  [/LIST]

  #6
  Gisteren, 13:49
  Oorspronkelijk geplaatst door Gino d Bekijk bericht
  Het aangeven van 100bar was gevraagd net zoals de 50bar.
  Da’s een goede buddy dan. Zuinig op zijn. [HR][/HR]
  [LIST]
  [*]Citaat
  [*]Vlag
  [*]Leuk vinden0
  [/LIST]
  [URL=https://www.duikforum.nl/member/23368-gino-d]
  Gino d
  Beginnende deelnemer
  Site Admin
  [LIST]
  [*]Geregistreerd: 04-10-2020
  [*]Berichten: 28
  [/LIST]

  #7
  Gisteren, 19:54
  Inderdaad dit was een heel goede divemaster , heb er helaas al andere gehad die 2 scuba divers een team liet vormen . Dan duik ik als “vakantie” duiker liever met een ervaren persoon ( of beter gezegd een persoon die vaker duikt ) .
  Maar vaak heb je het niet voor het zeggen, en wordt je door instructeur / divemaster / eigenaar PADI center , ingedeeld in groepjes.
  Sommige houden zich strikt aan de regels , maar andere voor geen meter.

  In Lanzarote was het naar de geest van de regels .
  Al mocht je daar als scuba diver wel hun onderwater museum bezoeken op 18m , dit ongeacht het aantal duiken in uw logboek ( ja zelfs als eerste duik na behalen brevet ) .
  Daar zijn ze niet strikt op diepte ,maar wel op gemaakte afspraken, en duikers die het uithangen , wordt het gewoon in hun logboek geschreven.
  Daar in 1 van mijn duiken voorgehad , zelfs na correct signaleren van tankinhoud naar divemaster ( welke mijn buddy was ,en er waren geen andere duikers ) bovenkomen met een tank die om het eenvoudig te zeggen leeg was.

  In Kos was de indeling groentje met groentje en wel de strikte diepte. En was het zelfs stukje in een grot , dus had instructeur geen enkel zicht op de groentjes.

  In Malta had ik graag met een instructeur een wrak bezocht op de 14 tot 15m bodem diepte . Dat kon niet , zelfs niet tot diepte van 12 en niet dieper.
  [HR][/HR]
  [LIST]
  [*]Citaat
  [*]Vlag
  [*]Leuk vinden0
  [/LIST]
  [URL=https://www.duikforum.nl/member/14771-germie]
  Germie
  Dobberende duiker
  [LIST]
  [*]Geregistreerd: 27-06-2010
  [*]Berichten: 1737
  [/LIST]

  #8
  Vandaag, 08:54
  Het ligt denk ik aan de groep. Wat is je verbruik? Het komt namelijk wel voor dat ik boven de 100 bar zit en een ander op 50. Tja, dan zie je van mij geen signaal. Dat heeft niets met afspraken niet nakomen te maken.
  Daarnaast is het zo dat ik bij gegidste duiken van te voren aangeef dat ik niet van plan ben om korter dan 60 minuten te duiken en zeker het water niet uitga als een ander te snel door z’n lucht heen is. Dat zijn afspraken die je maakt van de kant van de klant. Is meestal ook geen probleem. Dit omdat er inderdaad wel eens beginners ingedeeld worden met ervaren duikers (soms meer dan 1000 of 2000 duiken). Als je iedereen dezelfde prijs laat betalen, dan moet je ook waar bieden voor je geld aan mensen die gewoon langer kunnen duiken.
  Als ik jou was zou ik toch echt je open water gaan halen. Dan mag je theoretisch zonder gids duiken. En misschien ook wel je advanced. Voor Malta is advanced nodig wil je zelfstandig tanks huren.

  Onlangs heb ik meegemaakt dat er iemand de navigatieduik voor advanced moest doen, tegelijkertijd met dezelfde gids als onze duik (lees divemaster en hoger). Dit resulteerde in een cursist die zo snel wegzwom dat wij binnen 3 minuten de boel kwijt waren. We hebben onze eigen duik maar gewoon gemaakt. Dit was overigens een cursist die absoluut niet klaar was voor een advanced open water brevet, de gids moest de inflator van de cursist nog bedienen in de afdaling. Oh ja, wel geslaagd. Mocht ik ooit met zo iemand ingedeeld worden, dan ben ik al weg in de afdaling als er ook ergens een gids van de duikschool in het water ligt. Mocht dat er niet zo zijn, dan zal ik die persoon netjes terugbrengen na de duik, en daarna zelf nog even solo verder gaan. En daarna is het van met die duik ik niet meer als je geld van mij wilt ontvangen. Ik zal niet moedwillig iemand in gevaar brengen, maar als je flink betaalt voor een duik, dan moet het ook op het gevraagde niveau zijn.

  Het kan ook andersom gaan, een dag later ging er een open water duiker mee met onze groep en dat was voor de gids wat lastig, want die duiker maakte haar 5e duik en wij zouden naar 35m diepte. Het was toen al zo van ga maar gewoon naar diepte, hou onze richting maar wat in de gaten. Het eindresultaat was dat de open water duiker met gids (tevens instructeur) op 29m zat, een prima luchtverbruik had en wij er geen last van hadden. Deze duiker had gewoon gevoel voor duiken en het ook echt geleerd (in jawel, een vooroordeel tropisch vakantieoord, Curacao). Een volgende duik ging naar 25m. Wij zouden nog een nachtduik maken en het klikte gewoon ook persoonlijk dus toen stelde ik voor om haar ook mee te nemen met de nachtduik. Dat was eerst moeilijk moeilijk, want deed geen cursus, dus toen zei ik zo, ik ben instructeur, dan is ze gewoon mijn cursist. En dan duiken we met z’n 4-en, de andere 2 zijn immers ook divemasters. We zouden toch al samen gaan eten, dus ik zo van dan neem ik de theorie wel op me. Toen was het goed. Zij netjes een afgetekende nachtduik in het logboek. De duikschool een extra duik verkocht en wij een gezellige avond met een leuke duik.

  Overigens is in Spanje een open water brevet een 40m brevet. Dat is eigenlijk overal zo, je bent getraind tot 18 of 20m, maar de maximale diepte voor ‘recreational diving’ is 40m. Dus je ziet daar geregeld open water duikers met bootduiken naar 30m gaan. Soms zelfs naar een wrak op 35m. Veel duikscholen en mensen maken die getrainde diepte als absolute maximale diepte.

  Je hebt dus beginners en beginners en ook ervaren duikers die slurpen. Het meest storend zijn de slurpers, gevolgd door mensen zonder trim, gevolgd door mensen die overal aanzitten.
  Blijf dus gewoon lekker duiken, volg een paar cursussen en probeer iets vaker te duiken zodat alles makkelijker gaat.
  Laatst bewerkt door Germie; Vandaag, 09:04 . [HR][/HR]
  [LIST]
  [*]Bewerk
  [*]Citaat
  [*]Vlag
  [*]Leuk vinden0
  [/LIST]
  [URL=https://www.duikforum.nl/member/23368-gino-d]
  Gino d
  Beginnende deelnemer
  Site Admin
  [LIST]
  [*]Geregistreerd: 04-10-2020
  [*]Berichten: 28
  [/LIST]

  #9
  Vandaag, 09:19
  Inderdaad, de open water geeft me meer mogelijkheden , maar ik weet dat het niet haalbaar is. Niet van het niet kunnen, want ben met mijn scuba diver al wel tot meer dan 20 m geweest , met instructeur/divemaster, maar omdat om medische redenen het advies is om te duiken tot de 12m.
  (Ja dat op 20m het gevaar groter is dan om 12m ben ik me volledig van bewust. Maar zelfs bij mijn eerste duiken moest ik niet onderdoen voor de andere, anders had ik nooit naar die 20m mee mogen gaan.)

  En het viel ook de instructeurs op dat ik ondanks het nemen van medicatie die een contra-indicatie is voor het duiken, daar totaal geen last van had.
  Dus ik weet nu al dat ik nooit de diepere duiken ga mogen doen, ik moet blijven binnen de duiken zonder decompressie stop, vandaar die dieptebeperking Dus de hogere brevetten geven me amper meer vrijheid.
  [/LIST]

 • aquaduck

  Moderator
  20 oktober 2020 om 08:52

  marcelv1;n1863133:
  Als mijn reactie de laatste was dan kan deze meneer niet tegen kritiek.
  maar als ik lees dat iemand zonder enige opleiding in duiken moderator is van dit forum vraag ik mij af of er geen betere mensen te vinden zijn met de nodige opleidingen die wel verstand van zaken hebben.

  Marcel, Gino is geen moderator op DF. In andere topics is ook al aangegeven dat hij door de nieuwe eigenaar van DF gevraagd is om het DF om te zetten naar de Nederlandse taal. Je kan nog steeds andere talen selecteren rechtsonder. Hij heeft een aantal admin rechten gekregen om die werkzaamheden te kunnen doen.

  Aike en ik zijn de enige twee moderators (al jaren) hier op DF.

 • marcelv1

  Deelnemer
  20 oktober 2020 om 08:55

  Dan ben ik benieuwd waar dit is gebleven

 • Germie

  Deelnemer
  20 oktober 2020 om 08:57

  Er heeft wel degelijk iemand hem ‘site admin’ rechten gegeven. Dit staat gewoon onder zijn naam in de oude posts van het verdwenen topic wat ik dus nog deels kon terughalen. Ik ben dus ook erg benieuwd waar het topic gebleven is en wie het dan verwijderd heeft. Dat een bericht verwijderd wordt als er niet netjes gereageerd wordt kan ik me voorstellen, maar zoals het nu gaat is natuurlijk notdone.

 • aquaduck

  Moderator
  20 oktober 2020 om 09:18

  Germie;n1863141:
  Er heeft wel degelijk iemand hem ‘site admin’ rechten gegeven. Dit staat gewoon onder zijn naam in de oude posts van het verdwenen topic wat ik dus nog deels kon terughalen. Ik ben dus ook erg benieuwd waar het topic gebleven is en wie het dan verwijderd heeft. Dat een bericht verwijderd wordt als er niet netjes gereageerd wordt kan ik me voorstellen, maar zoals het nu gaat is natuurlijk notdone.

  Even tot tien tellen met z’n allen.

  ik heb inmiddels meerdere keren aangegeven waarom Gino die rechten heeft. Als je je verdiept in de vBulletin software dan zie je dat het systeem rechten toekent aan de rol die je hebt. Zo hebben Rob en Remco alle rechten, hebben Aike en ik een deel van de admin rechten alsmede de (S)MOD rechten en Gino beperkte admin rechten voor de werkzaamheden (aanpassen taal, vertalen) hier op DF. Die titel “site admin” komt met de rechten.

  Remco (eigenaar) DF, heeft Gino die rechten gegeven om bovenstaande reden.

  onder je avatar kan een lid zelf een tekst ingeven (ik heb moderator neergezet), maar het systeem kan ook gebaseerd op aantal postings een titel toekennen, die een lid zelf kan aanpassen.

  mensen die deel uitmaken van het DF team, hebben hun nickname in een andere kleur (rood in ons geval).

 • kieftenbeld

  Beheerder
  20 oktober 2020 om 09:41

  Allen,

  Ik wil graag even wat opheldering geven en bevestigen wat hier al gezegd is.

  Berichten worden nooit bewust verwijderd en in dit geval gaat het dus om een fout / bug. Ik ga kijken waar het bericht is en zal hem daarna terug zetten.
  Kritische berichten zijn prima zowel naar elkaar als naar het DF Team toe. Mits de communicatie correct en respect vol verloopt. Racistische en beledigende berichten zullen niet worden getolereerd en verwijderd worden. Het DF Team zal dan ook contact opnemen met de persoon die zulke berichten plaats.

  Het huidige DF Team bestaat uit mijn persoon als eigenaar, Anne en Aike zijn de enige twee super moderators en Rob doet alle technische zaken voor DF. Gino D doet enkel de vertaling voor DF. Ik ga kijken of ik zijn titel kan veranderen.

  Als laatste wil ik jullie vragen als er zaken niet goed gaan op DF dit te melden aan de moderators of bij mijn persoon. Het schrijven dat je DF weer gaat verlaten klinkt niet heel vriendelijk naar het DF Team toe. Dus meld het probleem en het DF Team gaat het probleem oplossen. Zo kunnen wij DF met elkaar steeds beter maken. En laten wij ook niet vergeten dat Anne, Aike en Rob al jaren vrijwillig het werk doen voor DF.

  Groetjes Remco

 • JosB

  Deelnemer
  20 oktober 2020 om 10:40

  Kieftenbeld;n1863143:
  Allen,

  Ik wil graag even wat opheldering geven en bevestigen wat hier al gezegd is……

  Groetjes Remco

  Hoi Remco,

  Hartelijk dank voor de verheldering, misschien is het duidelijker als ergens te vinden is wie nu precies wat doet in het DF team zodat wij als gebruikers weten hoe het zit.
  Maak daar b.v. een kopje van met als titel “over ons”.

  Hopelijk ook kun je het bericht terugzetten want er was door mij geen onvertogen woord geschreven alleen een opmerking gemaakt over het vermoeden in combinatie met de titel site admin leek me dat heel vreemd.

  Misschien herinner je nog wel uit het verleden dat er berichten geplaatst werden waarvan wij duikers allemaal dachten waar heeft die het nou over en dat ging alleen maar om te stangen en uitspraken te ontlokken. Dat gevoel begon ik te krijgen bij de berichten die Gino plaatste, Germie schreef wel dat ze er niks raars in vond maar ik wel.

  Aquaduck komt dan met een verheldering die ik hierboven in het rood heb staan en vanaf dat moment is alles weg.

Page 1 of 2
Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu