Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

 • ban Pat1

  Posted by eaglez_mr2 on 19 juni 2016 om 23:06

  ban Pat1
  Pat1 heeft een permanente ban gekregen, wij hebben hem meerdere waarschuwingen gegeven voor het plaatsen van onjuiste informatie over zaken waar hij duidelijk geen verstand van heeft en zijn google-kopieer-gedrag. Een paar dagen geleden kreeg hij zijn laatste waarschuwing maar helaas ging hij vandaag weer te ver in het “manifold draadje”.

  Dat was voor ons als DF-team de druppel. Na overleg met Anne (admin/super mod) hebben we besloten Pat1 een permanente ban te geven. Helaas heeft het zover moeten komen maar hij heeft het er zelf naar gemaakt.

  Voor ons is het Pat1 hoofdstuk nu ook afgesloten, wij willen iedereen dan ook vragen om het niet meer over hem en zijn gedrag te hebben. Hij kan zich hier niet meer verdedigen dus dat zou ook niet fair zijn. Ook zitten wij hier niet te wachten op haat en/of bedank berichten. Het is nu klaar en laten we proberen met zijn
  allen er weer een wat gezelliger forum van te maken met wat meer levendigheid. Alle berichten over Pat1 zullen direct verwijderd.

  Alvast bedankt namens Anne en mij.

  Mvg, Aike

  PS. Pat1, je kunt dit vast als niet-lid ook lezen, doe ons een lol en ga geen nieuwe accounts aanmaken, deze zullen direct verwijderd worden.

  eaglez_mr2 reageerde 7 jaar, 5 maanden geleden 0 Lid · 0 Reacties
 • 0 Reacties

Sorry, there were no replies found.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu