Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Duiken Duiklocaties en duikkaarten Actuele duikvoorzieningen Zeeland

 • Actuele duikvoorzieningen Zeeland

  Posted by Peer on 28 februari 2021 om 18:48

  Actuele duikvoorzieningen Zeeland
  Ik zoek een overzicht met actuele duikvoorzieningen in Zeeland.
  Vandaag stond ik eerst bij een vulautomaat die buiten bedrijf was (Shell-Tholen), vervolgens bij een automaat die alleen 50 eurocent slikt (+gesloten winkel), vervolgens een automaat die zonder lucht stond (Gorishoek) en uiteindelijk tot volle tevredenheid bij automaat vier (Irenehoeve) op Tholen kunnen vullen.. Gelukkig was de LW kentering erg laat bij St Annaland.
  Ook zijn alle DIXI’s van de sites Gorishoek, Stavenisse, St Annaland en Anna Jacobapolder verdwenen.

  Wat ik graag zou zien is een matrix met daarin een lijst met:
  Locatie vul-mogelijkheid
  Of en wanneer je die kunt gebruiken (winkelsluiting, buiten gebruikstelling, 24/7 enz.)
  Welk betaalmiddel wordt geaccepteerd (Alleen 50 eurocent, alle munten, chip, pin, enz.)

  Verder zou de lijst met zeeland duiklocaties ook voorzien mogen worden met een extra kolom voor het beschikbaar zijn van een DIXI, duiktrap, te overbruggen trap treden en loopafstand tussen parkeerplaats en instap.

  ps. Die duiktrap die ze bij St Annaland hebben gemaakt is echt een grote grap zeg. Kwart kilometer bij je auto vandaan. Via het strand is dat 50 meter. Echt een verbetering..
  En die duiktrap bij Anna-Jakoba polder dan. Op een plek waar je dus zeker nooit een duiker gaat aantreffen. In de hoek, aan het strandje, aan de slijkplaat, zuid van de haven. Zo een 0 cm water daar. Voor een kilometer of zo. Hoe verzin je het. Maar bij Gemaal Dreischor (Een van de populairste plaatsen in de Grevelingen) moet je nog steeds goed uitkijken bij het in en uitstappen.

  Peer reageerde 2 jaar, 8 maanden geleden 5 Leden · 6 Reacties
 • 6 Reacties
 • kieftenbeld

  Beheerder
  28 februari 2021 om 20:53

  Hi Peer,

  ik begrijp je behoefte naar een overzicht. Ik heb laatst een kaart gedeeld met alle duikstekken in Zeeland. Ook de vullocaties staan daar op. Maar dit geeft nog niet precies de informatie aan wat jij zoekt. Ik stel graag de website DuikForum beschikbaar om deze informatie te publiceren zodat iedereen dit kan gebruiken. Maar ik denk dat wij dit dan wel in een team moeten doen want het vraagt nogal wat tijd om dit bij te houden. Zin om dit samen op te pakken?

  Groet Remco

 • luc-dupas

  Deelnemer
  1 maart 2021 om 11:20

  Die vulvoorzieningen, dat is inderdaad een heikel punt Peer, dat is altijd al zo geweest… niet voor niks dat als ik een dagje Zeeland inplan ik gewoon voldoende volle flessen voor mezelf en voor mijn buddy/buddy’s in de koffer kieper, dan moet ik nooit zitten rondrijden en zoeken.

 • Panther1880

  Deelnemer
  1 maart 2021 om 19:59

  Toen wij nog doken in Zeeland reden wij rond met een kilo €0,50 muntjes. Een collega van mij zat er altijd mee in z’n maag door zijn eigen activiteiten en ik kon ze mooi gebruiken voor vul automaten ?

 • Peer

  Deelnemer
  1 maart 2021 om 23:40

  Ook in mijn auto lag een rol munten klaar voor de vrijdagavond. Maar ondanks dat er nu veel meer automaten zijn, is het lastiger om de flessen vol te krijgen. Covid-19 werkt natuurlijk ook niet echt mee, maar toch.
  Mogelijk moeten we zo iets overwegen: https://www.google.com/earth/outreach/learn/visualize-your-data-on-a-custom-map-using-google-my-maps/

 • willemtel

  Deelnemer
  15 maart 2021 om 15:53

  Wie gaat deze kaarten up to date houden ?
  dat is grote probleem steeds

 • Peer

  Deelnemer
  15 maart 2021 om 18:37

  De belanghebbende?

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu