Vind antwoorden, stel vragen en maak contact met onze leden over de hele wereld.

Homepage Forum Prijsvragen, acties, kortingen en advertorials Advertorials Achtste editie Duiksportbeurs in Antwerpen

 • Achtste editie Duiksportbeurs in Antwerpen

  Posted by redactie-duikforum on 8 maart 2011 om 15:29

  Achtste editie Duiksportbeurs in Antwerpen
  ANTWERPEN- Op zaterdag 12 maart en zondag 13 maart vindt de Belgische Duiksportbeurs plaats. Op onze prachtige nieuwe locatie van meer dan 2000 m² kan elke bezoeker alles vinden wat met duiken te maken heeft.


  Klik hier voor het beursplan

  De Belgische Duiksportbeurs is de enige duikbeurs in België. Vorig jaar telde deze beurs meer dan 4000 bezoekers. Onze bekende NIEUWE locatie, “Metropolis Antwerpen” is voorzien van een ruime en gratis parking. Het prachtige interieur, vloerbekleding en uitstekende verlichting leent zich enorm voor deze duikbeurs. Eindelijk geniet ons evenement van een hoogstaande beurslocatie! De toegangsprijs bedraagt 10 euro en de bezoekers zijn welkom op 12 maart en 13 maart van 10 uur tot 18 uur. De beurs is voor iedereen toegankelijk, zowel voor ervaren duikers als voor geïnteresseerden en aspirant duikers.

  Op de duikbeurs zullen er verschillende grote duikstanden te zien zijn. Zo zullen er duikclubs en federaties aanwezig zijn die een ruime waaier informatie bieden aan potentiële duikers. Bovendien zal de bezoeker er ook een ruim gamma aan duikmateriaal vinden en vele promotiestands van reisbureaus en duiklocaties in binnen –en buitenland.

  DUIKVEILING – TIME TO DIVE:
  Elk uur van de dag, van 11u tem 17u vindt er een duikveiling plaats op de stand van Time To Dive, – centraal gelegen in de hal. Een dynamisch en interactief gebeuren waarbij u per opbod kans maakt op mooie duikartikelen.

  ONDERHOUD ADEMAUTOMATEN – TIME TO DIVE:
  ‘TAKE A BREATH’, en blijf vooral ademen.. tijdens deze workshop-presentatie.
  Met enkele praktische tips komt u te weten WAAROM en HOE u aan de minimum onderhoudscriteria kunt voldoen ivm het onderhoud van uw eigen ademautomaat.

  DIGITALE ONDERWATERFOTOGRAFIE – RON OFFERMANS
  Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie Ron Offermans stelt zijn Handboek digitale onderwaterfotografie voor. Een boek waar zowel beginnende als gevorderde fotografen veel informatie uit kunnen halen. Het boek zal door de auteur op zijn stand worden gepresenteerd, verkocht en gesigneerd. Koop zijn boek op de stand van Ron Offermans , en u maakt kans op een fotoworkshop met Ron Offermans door na aankoop uw naam en e-mail adres te deponeren in de wedstrijd-inbox, dewelke op zijn stand geplaatst wordt. Indien u zijn voordracht bijwoont, en uw genummerde zitplaats geselecteerd wordt, dan maakt u ook kans op een fotoworkshop met Ron Offermans.

  ZWEMMEN / DUIKEN MET BULTRUGWALVISSEN – TRAVEL & JOY Lic.A6285
  Uniek voor België, nodigt “Travel and Joy”u uit deel te nemen aan de buitengewone en unieke ervaring om te zwemmen of duiken met Bultrugwalvissen in het marine park van de Dominicaanse Republiek waar de walvissen jaarlijks samentroepen om te paren en hun baby’s te baren.. Tijdens deze presentatie wordt u meegesleept in de belevenis van deze ‘once-in-a-lifetime’ en transformerende reis, waarbij u oog-in-oog zult zwemmen met deze magische onderwaterwezens.

  WRAK VAN CHRISTIAAN HUYGENS – VIC VERLINDEN
  Vic Verlinden zal zeker uw interesse wekken met zijn voordracht over de wrakduik op de Christiaan Huygens, waar hij de bronzen art deco beelden op gevonden heeft die als decoratie dienden in de eetzaal eerste klasse. De Christiaan Huygens was een Nederlands passagierschip dat kort na de oorlog op een mijn liep in de Noordzee. De bronzen beelden, gemaakt door de Nederlandse Kunstenaar Lambertus Zyl, zijn uniek in de wereld en worden tentoongesteld op de beurs.

  ANTARCTISCHE AVONTUREN – TIME TO DIVE ism Trekvogel Lic A1001
  Het Antarctisch schiereiland, waar de zon nooit ondergaat is een ware expeditie voor de avontuurlijke reiziger die één wil worden met de natuurelementen. Fonkelende en magische blauwe ijsbergen, het observeren van pinguïns, zeeluipaarden, whale-spotting, etc. zijn nog maar enkele van de belevenissen die je een andere dimensie geven van reisbeleving. Tijdens deze fotovoorstelling neemt Time To Dive u visueel mee op reis naar het “Einde van de Wereld”… de Zuidpool…

  ABSTRACT, WAT IS DAN – DIRK VERREYDT
  Dirk Verreydt, Regional Trainer Coordinator Vlaanderen/Nederland
  (DAN EUROPE) zal u meer duiding geven met betrekking tot DAN, het Divers Alert Network. Wie zijn ze? Wat doen ze? Naast de DAN duikverzekeringen en het belang hiervan voor elke duiker, richt de DAN organisatie zich ook op Research, Trainingen en geneeskundige aspecten. Be there!

  Klik hier voor het beursplan

  Klik hier voor het programmaoverzicht

  redactie-duikforum reageerde 12 jaar, 9 maanden geleden 0 Lid · 0 Reacties
 • 0 Reacties

Sorry, there were no replies found.

Start of Discussion
0 van 0 reacties Juni 2018
Nu