Announcement

Collapse
No announcement yet.

copy-paste google map

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  copy-paste google map

  kan je een google map opslaan als een 'image file' zodat je die elektronisch kan verder gebruiken of eventueel gewoon copy-pasten naar een tekenprogramma of zo?

  het enige dat mij lukt is afprinten (maar dan moet je de afbeelding daarna opnieuw inscannen) of een link naar de opgeslagen map.

  #2
  Re: copy-paste google map

  Ben er nog nooit mee bezig geweest, maar als je hem niet kunt opslaan maak je er toch een printscreen van en snij je daarna de map uit in een fotobewerkings proggie. Dan kun je het wel opslaan als jpeg. ofzo.
  Lijkt me wel vreemd dat het niet gewoon opgeslagen kan worden.
  Liever een verre vriend dan een cambuur!!!

  Comment


   #3
   Re: copy-paste google map

   zoek eens met google op:

   snagit

   Je kan daar een pakketje downloaden (1 maand te gebruiken...) en daar kan je uitsnedes van je beeldscherm mee maken en als jpg opslaan....
   Als je weet waar je bent,
   kan je overal komen waar je wilt zijn......

   http://www.eric-van-andel.nl

   Comment


    #4
    Re: copy-paste google map

    Maak er dan even een pdf van met pdfcreator SourceForge.net: PDFCreator , gratis programma om pdf files te maken, je doet dan een print opdracht en stuurt hem in plaats van naar je printer naar een pdf file, die kan je zelf ergens opslaan.

    Succes, adri.
    duiken is .................................................. .................................................. .................................................. ......... http://adrisoft.xs4all.nl

    Comment

    Working...
    X