Hoe kan ik advertenties plaatsen in dit forum?

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Hoe kan ik advertenties plaatsen in dit forum?

  Duikforum.nl is een forum voor en door duikers waar duikers, duikorganisaties, reisorganisaties, leveranciers, producenten en wat al meer samenkomen! Op dit moment zijn we dan ook het grootste online forum op het gebied van duiken in de Benelux.

  Deelname op het duikforum is geheel kosteloos voor duikers. Hoewel wij bedrijven aanmoedigen om mee te doen, is het voor het voortbestaan van het duikforum nodig om een kleie bijdrage te vragen als zij een commerciŽle advertentie of uiting willen plaatsen. Daarvoor hebben we deze rubriek ‘advertentie- en commerciŽle forum’ en andere vormen opgezet. Deze rubriek heeft vooral het kenmerk van een marktplaats waar commerciŽle advertenties geplaatst kunnen worden. De advertenties bestaan uit een duidelijke aanbieding met daarin een link naar de website. Niet complete aanbiedingen (met een link voor meer informatie) zijn niet toegestaan. Echter, hiervoor is een abonnement nodig. Het abonnement kan worden aangevraagd via deze link.

  Het commercieel adverteren is uitdrukkelijk niet toegestaan in andere rubrieken van het duikforum. Links naar commerciŽle websites en e-mailadressen is in beperkte mate toegestaan. Onze moderatoren zien hier steng op toe, zodat we het duikforum ook in de toekomst kunnen behouden.

  Wilt u meer informatie over ander vormen om op commerciŽle basis te adverteren neem dan contact op met Dennis via [email protected]. Voor een abonnement in deze rubriek ga direct naar: een abonnement afsluiten.

  Bedankt voor uw interesse.

  Het Duikforum.nl Team
  Last edited by Mike; 09-04-09, 21:54.
  There are no secrets, only information you don't yet have...!!
Working...
X