Big Eyes Evolution Duikmasker + Alpha UD snorkel combo

72,95

Wissen
-
+

Specs

SKU: 070.CRI.0024 Categorie:

Beschrijving

Dit is een combinatie van het duikmasker BIG EYES EVOLUTION en de ALPHA ULTRA DRY snorkel

De BIG EYES EVOLUTION is een masker gemaakt van High Seal, een nieuw revolutionair materiaal dat buitengewoon comfort geeft. Ook het ontwerp van de bril is nieuw. Deze combinatie zorgt ervoor dat het masker geen afdruk achterlaat ook niet na langdurig gebruik.

De glazen hebben de door Cressi gepatenteerde druppelvorm, en hoewel ze klein lijken geven ze door de plaatsing dicht op het gezicht een groot blikveld, met een minimaal intern volume. De gespen van de maskerband zitten aan het frame vast en niet aan de rand van het masker. De glazen kunnen vervangen worden door lenzen op sterkte.

De ALPHA ULTRA DRY (UD) snorkel heeft een drijfmechanisme in de top waardoor die afsluit wanneer de snorkel onderwater komt, de door Cressi gepatenteerde Aquastop Dry Guard technologie. Dit zorgt ervoor dat de gebruikers vol vertrouwen kunnen ademen en niet bang hoeven te zijn water in te ademen, en zich zodoende volledig kunnen concentreren op het onderwaterleven.

De onderkant is flexibel en valt weg als het mondstuk losgelaten wordt. Verder is het mondstuk iets gekanteld ten opzichte van de buis, ter voorkoming van vermoeide kaken. Op het laagste punt zit een loosknop waardoor eventueel toch binnengekomen water snel afgevoerd wordt.

Extra informatie

Merk

Kleur

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Big Eyes Evolution Duikmasker + Alpha UD snorkel combo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.