Cressi

Cressi duikmaterialen

Cressi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cressi-Sub, ook wel Cressi, is een van de oudste Italiaanse duikmerken. Het is allemaal begonnen in 1939 met 2 broers, Egidio en Nanni Cressi die de liefde voor de onderwaterwereld deelde. Zij gingen zelf knutselen om betere materialen te hebben voor het speervissen en duiken. Deze producten werden zo populair dat ze in 1946 het bedrijf Cressi-Sub S.p.A. zijn gestart. De broers Cressi hebben het eerste duikmasker met een neuspocket ontwikkeld.

Hoewel Cressi sinds die tijd is uitgegroeid tot een van de leidende producenten van watersportartikelen, met name duikartikelen, is nog steeds volledig in handen van de familie Cressi. Op dit moment staan de kleinzoons van Egidio en Nanni aan het roer van het bedrijf. Echter, nieuwe producten worden nog steeds persoonlijk getest door de zoon van een van de oprichters, die ondertussen in de 70 is.

Cressi staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Veel producten worden geproduceerd in de eigen fabrieken in Europa, waaronder in Italië. Het wordt vooral geassocieerd met snorkelen en blue-water diving. Echter, het heeft ook een uitgebreid assortiment aan koud water producten, van droog- en semi-droog pakken tot koud water ademautomaten. Cressi levert dus zeker veel producten die geschikt zijn voor het duiken in Nederland.

Ben jij opzoek naar duikmaterialen? Wij verkopen duikbrillen, snorkels, droog- en natpakken, badkleding, trimvesten, accessoires en nog veel meer. Onze producten worden altijd gratis verstuurd en uit voorraad geleverd.

Maak een account aan en je bestelling worden opgeslagen in je persoonlijke account. Zo kan je altijd je orderhistorie terugzien, retourneren en je gegevens aanpassen.